بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ،اتوگامی و انتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ،اتوگامی و انتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ،اتوگامی و انتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ،اتوگامی و انتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ،اتوگامی و انتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۳

این پژوهش برای بررسی و تعیین درصد دیکوگامی، اتوگامی و انتخاب بهترین گرده زا برای چند رقم فندق تجارتی در کلکسیون ایستگاه تحقیقات باغبانی کمال شهر کرج در سال های ۸۲-۱۳۸۱ انجام گرفت. در این پژوهش، از هر ژنوتیپ ۴ درخت انتخاب و ضمن بررسی خصوصیات گل و نوع گل دهی، گرده افشانی و تشکیل میوه نیز مطالعه گردید. نتایج مطالعات گرده افشانی و تشکیل میوه نشان داد که ارقام فندق مورد مطالعه دگرگشن بوده و برخی ارقام نسبت به ارقام دیگر از خواص شاتون دهی و سازگاری گرده خوبی برخوردار بودند؛ به طوری که درصد تشکیل میوه در حالت ایزوله و گرده افشانی آزاد کاملا متفاوت و دارای تفاوت معنی داری بودند. میانگین تشکیل میوه در دو حالت ایزوله و گرده افشانی آزاد در ارقام گرجه، گردویی، رسمی، پشمینه، فرتیل دو کوتارد، روند دو پیمون، نگرت، پاییزه و شصتک ۲ به ترتیب ۵.۸ و ۱۲.۵, ۱۴.۳۳ و ۷, ۱۶.۲۵ و ۷.۵, ۹.۲۵ و ۱۶.۱۶, ۲۵.۷۵ و ۱۲.۵, ۱۸.۷۵ و ۸, ۱۶ و ۵.۱۶, ۷۵.۲۵ و ۱۴.۳۳ و ۵.۸۳ و ۱۸.۳۳ درصد بود. این تفاوت ها به خوبی بیانگر درجات خودباروری ارقام می باشد. در این خصوص می توان گفت ارقام فرتیل دو کوتارد و شصتک ۲ از بالاترین درجه خودباروری برخوردار بوده و رقم گرجه و پاییزه کمترین درجه خودباروری را دارا بودند. در تعیین سازگاری گرده افشانی مشخص گردید که توانایی دو رقم فندق گرجه و گردویی به عنوان گرده زا با ارقام گرده گیرنده از نظر بارور کردن متفاوت بودند. به طوری که رقم گردویی بهترین گرده زا به ترتیب برای ارقام فرتیل دو کوتارد، رسمی، شصتک ۲، نگرت و گردویی بود. در حالیکه رقم گرجه بهترین گرده زا به ترتیب برای ارقام گردویی، فرتیل دو کوتارد، رسمی، نگرت، شصتک ۲ و گرجه بود. در میان ارقام مورد مطالعه ارقام فرتیل دو کوتارد و پاییزه به ترتیب از بیشترین و کمترین درصد میوه بندی برخوردار بودند.

کلید واژه: تشکیل میوه، دیکوگامی، فندق، گرده افشانی، گرده زاد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.