رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۰

در این تحقیق ابتدا میزان پروتئین کل و ذخیره ای ، اسیدهای چرب ، اندیس ید و اندیس صابونی به ترتیب به وسیله متدهای کجلدال، الکتروفورز ، گاز کروماتوگرافی و روش های شیمیایی در دانه چند رقم از گیاهان گونه کانولا تعیین گردید و سپس با توجه به نتایج بدست آمده و با استفاده از روش های آماری چند متغیره ارقام مورد مطالعه از لحاظ شیمیوتاکسونومی بررسی و مقایسه شدند. نتایج به دست آمده بالاترین درصد پروتئین را در رقم هیولا ۲۸.۵۳) ۳۰۸ درصد) و پایین ترین میزان آن را در رقم طلایه ( ۲۰.۳۴ درصد ) نشان می دهد. همچنین ۵ اسید چرب مهم آن شامل اسید پالمیتیک ، اسید استئاریک ، اسید اولئیک ، اسید لینولئیک و اسید لینولنیک در هر ۸ رقم از گونه کانولامشاهده گردید . در بررسی بیوشیمیایی روغن دانه ها ، اندیس صابونی با روش تیترمتری و اندیس ید با روش هانوس اندازه گیری گـردید . رقم سرز با عدد صابونی ۱۵۵.۸۳ و رقم الویس با اندیس ید ۵۰.۲۵ به ترتیب بالاترین مقادیر این دو فاکتور را به خود اختصاص دادند . همچنین تفکیک و جداسازی نوارهای پروتئین ذخیره ای دانه طبق روش لاملی و با استفاده از سیستم الکتروفورز ژل پلی آکریل آمید سدیــم دودسیل سولفات انجام گرفت . نمودار دندانه ای مبتنی بر ۲۸ باند پروتئینی و بر اساس ماتریس تشابه و درصد تشابه فاصله ژنتیکی ارقام را به خوبی نشان می دهد . فاصله ژنتیکی ارقام بر اساس اسیدهای چرب نیز مورد بررسی قرار گرفت که ارقام مورد مطالعه گونه کانولا را در ۵ کلاس گروه بندی کرد .

کلید واژه: الکتروفورز، پروتئین ذخیره و اسیدهای چرب، کانولا، گاز کروماتوگرافی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.