بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری n–۶ n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری n–۶ n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری n–۶ n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری n–۶ n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری n–۶ n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)
تعداد صفحات :۶
به منظور مقایسه اثر اسیدهای چرب بلند زنجیر سری n-6 , n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس، روی خروس های مادر گوشتی انجام شد. جیره های آزمایشی دارای روغن ذرت یا روغن ماهی به تنهایی و یا همراه با ویتامین E بودند. روغن ماهی موجب افزایش n-3 C22:6 و کاهش n-6 C22: 4 در اسپرم خروس ها شد. میزان باروری در گروه های حاوی روغن ماهی به طور معنی داری (p<0.05) بالاتر از سایر تیماها بود. در اسپرم تیمارهای حاوی روغن ماهی اسید دوکوزاهگزاانوئیک به طور معنی داری (p<0.05) بود. میزان حساسیت اسپرم به پراکسیداسیون چربی در تیمارهای دارای روغن و مکمل سازی شده با سطح بالای ویتامین E با تیمار شاهد تفاوتی نداشت، ولی در تیمارهای حاوی روغن و سطح پایین ویتامین E به طور معنی داری (P<0.05) بالاتر از تیمار شاهد بود. به طور کلی ترکیب اسید چرب اسپرم بر باروری تاثیر گذارد.
کلید واژه: باروری، اسپرم، دستکاری چربی، پراکسیداسیون چربی، ماکیان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.