شناسایی مواد متشکله و مطالعه اثرات ضدمیکروبی اسانس گیاه جاشیر .Prangos ferulacea (L.) Lindl


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی مواد متشکله و مطالعه اثرات ضدمیکروبی اسانس گیاه جاشیر .Prangos ferulacea (L.) Lindl دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی مواد متشکله و مطالعه اثرات ضدمیکروبی اسانس گیاه جاشیر .Prangos ferulacea (L.) Lindl  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی مواد متشکله و مطالعه اثرات ضدمیکروبی اسانس گیاه جاشیر .Prangos ferulacea (L.) Lindl،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی مواد متشکله و مطالعه اثرات ضدمیکروبی اسانس گیاه جاشیر .Prangos ferulacea (L.) Lindl :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: جنس Prangos متعلق به تیره چتریان بوده و ۱۵ گونه در ایران دارد. جاشیر گیاهی است پایا و بلند که عمدتا به عنوان علوفه ای غنی در تغذیه دام ها استفاده می شود. از طرف دیگر اسانس ها از متابولیت های ثانویه گیاهی بوده که به طور وسیعی در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی و به عنوان ترکیباتی با خاصیت ضد میکروبی مورد استفاده قرار می گیرند.هدف: شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس گیاه جاشیر رشد یافته در استان لرستان و مقایسه آن با مناطق دیگر و بررسی اثرات ضد میکروبی این اسانس.روش بررسی: گیاه مذکور از ارتفاعات شمال غرب شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان جمع آوری گردید و پس از خشک کردن گیاه در سایه، اسانس گیری از آن با روش تقطیر با آب انجام شد. شناسایی ترکیبات موجود در اسانس به وسیله کروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) صورت گرفت. مطالعه اثرات ضد میکروبی نیز با روش حفر چاهک و اندازه گیری قطر هاله بازدارندگی رشد انجام شد.نتایج: از میان ۱۰ ترکیب شناسایی شده آلفاپینن (۳۶.۶ درصد)، بتاپینن (۳۱.۹ درصد) و بتافلاندرن (۱۱.۷ درصد) ترکیبات اصلی محسوب می شوند. بیشترین اثرات ضد میکروبی اسانس این گیاه علیه استافیلوکوکوس آرئوس مشاهده شد.نتیجه گیری: درصد قابل توجهی از اسانس مذکور را ترکیبات مونوترپن های هیدروکربنی تشکیل می دهند و تنها سزکویی ترپن شناسایی شده در این اسانس بتاکاریوفیلن (۳.۱ درصد) است. بررسی های صورت گرفته به وسیله سفید کن و Kuznetsova در مورد آنالیز اسانس بخش هوایی و میوه های گیاه جاشیر در استان تهران و صربستان با نتایج حاضر شباهت ها و تفاوت هایی را نشان می دهد. اثرات ضد میکروبی این اسانس نیز ممکن است به دلیل حضور ترکیبات مونوترپنی به ویژه آلفاپینن باشد.

کلید واژه: جاشیر، اسانس، اثرات ضد میکروبی، آلفاپینن (۳۶.۶ درصد)، بتاپینن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.