اثر ژنوتیپ و نوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ژنوتیپ و نوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ژنوتیپ و نوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ژنوتیپ و نوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ژنوتیپ و نوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (.Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۹

در این تحقیق واکنش شش رقم پیاز خوراکی ایرانی باسامی قرمز آذر شهر، سفید کاشان، سفید قم، درچه اصفهان، قولی قصه زنجان، طارم علیا و اثر قندهای ساکارز، مالتوز و گلوکز بر ماده زایی گلهای این ارقام در محیط درون شیشه ای مورد بررسی قرار گرفت. رقم سفید کاشان با ۳.۳۴% رویان ماده زا بیشترین و درچه اصفهان با %۰.۰۷ رویان ماده زا کمترین واکنش را به ماده زایی نشان دادند. محیطهای کشت از نظر تاثیر بر درصد رویانزایی و باززایی گیاه تفاوت بسیار معنی داری داشتند. درصد رویانزایی در محیط کشت F6S (حاوی ساکارز) بیش از سه برابر محیط کشت F6M (حاوی مالتوز) بود. شمارش کروموزومی سلولهای مریستم انتهای ریشه نشان داد که ۷۰% گیاهان باززایی شده هاپلوئید (n=8) بودند.

کلید واژه: پیاز خوراکی، ساکارز، گلوکز، ماده زایی، مالتوز، هاپلوئید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.