مقاله تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک و آهن بر برخی فاکتورهای خونی آلوین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک و آهن بر برخی فاکتورهای خونی آلوین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک و آهن بر برخی فاکتورهای خونی آلوین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک و آهن بر برخی فاکتورهای خونی آلوین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک و آهن بر برخی فاکتورهای خونی آلوین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) :
مقاله تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک و آهن بر برخی فاکتورهای خونی آلوین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در علوم زیستی از صفحه ۷۳ تا ۸۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک و آهن بر برخی فاکتورهای خونی آلوین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum, 1792)
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قزل آلای رنگین کمان
مقاله پروبیوتیک
مقاله بیوپلاس ۲- ب
مقاله فاکتورهای خونی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در تحقیق جاری اثر بیوپلاس ۲- ب و ترکیب آهن بر برخی فاکتورهای خونی آلوین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (میانگین وزنی۰۰۱ ۰.۱۳۵± گرم) در ۹ تیمار با سه تکرار به مدت ۶۰ روز بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل: ۱: پروبیوتیک به مقدار ۱.۶×۱۰۹ CFU در هرگرم غذا، ۲: پروبیوتیک به مقدار ۱۶×۱۰۹ CFU در هر گرم غذا، ۳: ۷ میلی گرم آهن در هر کیلوگرم غذا، ۴: ۵ میلی گرم آهن در هر کیلوگرم غذا، ۵: پروبیوتیک به مقدار ۱۶×۱۰۹ CFU در هر گرم غذا و ۷ میلی گرم آهن در هر کیلوگرم غذا، ۶: پروبیوتیک به مقدار ۱۲×۱۰۹ CFU در هر گرم غذا و ۵ میلی گرم آهن در هر کیلوگرم غذا، ۷: پروبیوتیک به مقدار ۱۲×۱۰۹ CFU در هر گرم غذا و ۷ میلی گرم آهن در هر کیلوگرم غذا؛ ۸: پروبیوتیک به مقدار ۱۲×۱۰۹ در هر گرم غذا و ۵ میلی گرم آهن در هر کیلوگرم غذا و ۹: جیره شاهد (بدون مکمل سازی با پروبیوتیک و آهن) بود. در انتهای دوره آزمایش تعداد گلبول های قرمز، غلظت هموگلوبین و درصد هماتوکریت خون اندازهگیری گردید. نتایج نشان داد که حداکثر تعداد گلبول های قرمز به ترتیب ۱۳۴±۰۰۲×۱۰۳ mm-۳ و ،۱۳۳±۰۰۲×۱۰۳mm-۳ غلظت هموگلوبین به ترتیب ۱۴۹۷±۰۰۷g dL-۱ و ۱۴۸۳±۰۰۸g dL-۱ و درصد هماتوکریت به ترتیب ۳۶۶۳±۰۲۴ و ۳۵۸۶±۰۱۴، به تیمارهای ۷ و ۵ اختصاص دارد (۰۵/P£۰). یافته های این تحقیق نشان می دهد که حضور آهن به همراه پروبیوتیک در غذا، منجر به افزایش تعداد گلبول قرمز، هموگلوبین و هماتوکریت خون می-شود، و تیمار ۷، شامل سطح پایین پروبیوتیک (۱۲×۱۰۹ CFU) و سطح بالای آهن (۷ میلی گرم آهن در هر کیلوگرم غذا)، بهترین تاثیر را بر پارامترهای خونی مورد بررسی در این تحقیق دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.