تاثیر مقدار و روش آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت سیب زمینی رقم آگریا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مقدار و روش آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت سیب زمینی رقم آگریا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مقدار و روش آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت سیب زمینی رقم آگریا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مقدار و روش آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت سیب زمینی رقم آگریا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مقدار و روش آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت سیب زمینی رقم آگریا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی اثر میزان آب و روش های آبیاری تیپ و شیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و خصوصیات کیفی محصول سیب زمینی رقم آگریا، آزمایشی در مرکز تحقیقات کشاورزی همدان (ایستگاه اکباتان) در سال ۱۳۸۳ انجام شد. این تحقیق به صورت کرت های خرده شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با فاکتور اصلی مقادیر مختلف آب آبیاری در سه سطح (۷۵، ۱۰۰ و ۱۲۵ درصد تبخیر تجمعی از تشت تبخیر کلاس A) و فاکتور فرعی روش آبیاری (شامل نوارهای تیپ در وسط پشته روی سطح خاک، نوارهای تیپ در عمق ۵ سانتی متری وسط پشته، نوارهای تیپ در کناره های پشته روی سطح خاک و آبیاری شیاری) در سه تکرار انجام گردید. نتایج نشان داد که کمترین عملکرد مربوط به روش شیاری (۲۱.۳۵ تن در هکتار) است و بیشترین عملکرد (۲۸.۹۲ تن در هکتار) در روش آبیاری تیپ در عمق ۵ سانتی متری از وسط پشته بود. اثر روش آبیاری، مقدار آب آبیاری و اثر متقابل آنها بر تعداد ساقه اصلی در متر مربع و تعداد ساقه اصلی در بوته معنی دار نبود. کمترین درصد (تعداد غده ها) غده های کوچکتر از ۳۵ میلی متر (۱۳.۸۰ درصد) در روش نوار تیپ در عمق ۵ سانتی متری وسط پشته و بیشترین ضایعات (۲۱.۴۶ درصد) روش نوار تیپ در سطح زمین و در کناره های پشته حاصل شد. بیشترین درصد غده های کوچکتر از ۳۵ میلی متر (۲۱.۱۱ درصد) مربوط به سطح آب آبیاری ۷۵ درصد بود. بیشترین مقدار تولید غده ها (۶۰.۴۱ درصد) در اندازه خوراکی و بازارپسند (یعنی غده های بزرگتر از ۵۵ میلی متر) در روش نوار تیپ در عمق ۵ سانتی متری از وسط پشته حاصل شد. اثر روش آبیاری بر قندهای احیا، نشاسته (ماده خشک) و وزن مخصوص غده ها و اثر مقدار آب آبیاری بر ماده خشک معنی دار نبود. اما در تیمارهای مقدار آب آبیاری ۷۵ و ۱۰۰ درصد مقدار قندهای احیا به ترتیب ۱۳۸.۰۴۲ و ۱۱۲.۱۶۷ میلی گرم در ۱۰ گرم نشاسته سیب زمینی بود. مقدار قندهای احیا در تیمار ۱۲۵ درصد برابر ۱۰۷.۳۷۵ میلی گرم در ۱۰ گرم نشاسته به دست آمد که نسبت به تیمار ۱۰۰ درصد، کاهشی معادل ۴.۲۷ درصد را نشان داد.

کلید واژه: آبیاری تیپ، آبیاری شیاری، سیب زمینی، قندهای احیا، ماده خشک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.