جنبه های اپیدمیولوژیک، بالینی، آزمایشگاهی و درمانی بیماران مبتلا به تب مالت در بیمارستان امام خمینی و سینای تهران (۸۳-۱۳۷۷)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جنبه های اپیدمیولوژیک، بالینی، آزمایشگاهی و درمانی بیماران مبتلا به تب مالت در بیمارستان امام خمینی و سینای تهران (۸۳-۱۳۷۷) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جنبه های اپیدمیولوژیک، بالینی، آزمایشگاهی و درمانی بیماران مبتلا به تب مالت در بیمارستان امام خمینی و سینای تهران (۸۳-۱۳۷۷)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جنبه های اپیدمیولوژیک، بالینی، آزمایشگاهی و درمانی بیماران مبتلا به تب مالت در بیمارستان امام خمینی و سینای تهران (۸۳-۱۳۷۷)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جنبه های اپیدمیولوژیک، بالینی، آزمایشگاهی و درمانی بیماران مبتلا به تب مالت در بیمارستان امام خمینی و سینای تهران (۸۳-۱۳۷۷) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: تب مالت یکی از بیماری های شایع عفونی در بعضی از مناطق ایران است. این بیماری تظاهرات بالینی متنوعی دارد، بنابراین در تشخیص افتراقی بسیاری از بیماری های عفونی وغیـــرعفونی قرار می گیرد. هدف از انجام دادن مطالعه حاضر بررسی جنبه های اپیدمیولوژیک، بالینی، آزمایشگاهی و درمانی تب مالت بوده است.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی گذشته نگر، ۴۱۵ بیمار مبتلا به تب مالت که در طول سال های ۱۳۷۷ تا ۸۳ به درمانگاه و بخش عفونی بیمارستان امام خمینی و سینای تهران مراجعه کرده بودند، بررسی شدند. متغیرهای مطالعه علایم و نشانه های بالینی، یافته های هماتولوژیک و آزمایش های سرولوژیک و پاسخ به درمان بوده است.یافته ها: در این بررسی ۵۲.۵۳ درصد بیماران مونث و ۴۷.۴۷ درصد مذکر بودند. میانگـین سنی آنان ۳۵.۵ سال و ۸۴.۳۳ درصد آنان ساکن مناطق شهری بودند. بیشتر موارد ابتلا در فصل تابستان و سپس بهار بوده است. شایع ترین راه انتقال (۷۶.۳۸%) مصرف مواد لبنی آلوده بوده است. در ۱۷.۱ درصد از بیماران سابقه تماس شغلی وجود داشت. در ۱۹.۵۱ درصد بیماران سابقه تب مالت در خانواده آن ها مثبت بوده است. در ۸۳.۸۵ درصد از بیماران مدت بیماری کمتر از سه ماه و اغلب کمتر از یک ماه بوده است. شایع ترین نشانه های بالینی: تعریق (۷۳.۲۵%)، تب (۶۷.۲۲%)، ضعف و خسـتگی (۶۵.۵۴%)، درد مفاصل (۶۱.۴۴%) و شایع ترین علایم بالینی شامل تب (۵۶.۶۲%)، آرتریت محیطی (۲۱.۶%)، ساکروایلیت (۱۱.۵۶%) و اسپلنومگالی (۲۳.۳۷%) بوده است. بیشتر بیماران فرمول شمارش طبیعی داشتند. بیشترین رژیم درمانی تجویزشده، داکسی سیکلین و ریفامپین بوده است و کمترین عود بیماری با رژیم داکسی سیکلین به همراه کوتریماکسازول بوده است.بحث: با توجه به تنوع علایم بالینی لازم است در هر بیمار تب دار با سیر طول کشیده و یا تب به همراه علایم درگیری ارگان های مختلف، تب مالت در تشخیص افتراقی قرار گیرد.

کلید واژه: تب مالت، بروسلوز، اپیدمیولوژی، تشخیص، درمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.