اثرات بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) بر فراسنجه های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و توان تولیدی گوساله های نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) بر فراسنجه های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و توان تولیدی گوساله های نر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) بر فراسنجه های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و توان تولیدی گوساله های نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) بر فراسنجه های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و توان تولیدی گوساله های نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات بنتونیت فرآوری شده و نشده (مونتموریلونیت) و زئولیت (کلینوپتیلیولیت) بر فراسنجه های تخمیر، جمعیت میکروبی شکمبه و توان تولیدی گوساله های نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۴

این پژوهش به منظور مطالعه اثرات بنتونیت فراوری شده و نشده و کلینوپتیلولیت روی توان تولیدی و فراسنجه های هضم و تخمیر مواد خوراکی صورت گرفت. با توجه به نتایج آزمایشگاهی مرحله اول و پس از تعیین ترکیبات شیمیایی، چهار جیره غذایی که از لحاظ غلظت انرژی و پروتئین یکسان، ولی از نظر ماده معدنی افزودنی متفاوت بود، متوازن و به صورت کاملا مخلوط تهیه گردید. ۴ درصد ماده افزودنی به جیره ها به ترتیب: بنتونیت فراوری شده (جیره ۱) بنتونیت طبیعی (جیره ۲)، زئولیت (جیره ۳) و ماده بی اثر (جیره۴ یا شاهد) بود. در این پژوهش از ۳۲ راس گوساله نر هلشتاین با میانگین وزنی (۲۳۷ ± ۱۶) کیلوگرم و میانگین سنی (۲۱۰ ± ۲۰) روز استفاده شد که بطور تصادفی با استفاده از طرح کاملا تصادفی به ۴ جیره اختصاص داده شد. در طول ۱۹۰روز دوره آزمایش (۲۵ روز دوره پیش آزمایش) گوساله ها انفرادی و به طور آزاد تغذیه شدند. در پایان آزمایش در زمانهای صفر، ۳ و ۶ ساعت پس از خوراک، از مایع شکمبه گوساله ها نمونه برداری و جمعیت باکتریایی، پروتوزوایی، pH و نیتروژن آمونیاکی نیز در همین زمانها اندازه گیری شد. بر اساس نتایج بدست آمده افزایش وزن روزانه گوساله های مصرف کننده جیره های آزمایشی ۱ و۲ و۳ و۴ (به ترتیب ۱۲۹۴, ۱۲۰۰, ۱۳۱۱ و ۱۱۰۷ گرم در روز و این اختلاف معنی دار بود (P<0.01). استفاده از کلینوپتیلولیت، بنتونیت فرآوری شده و بنتونیت طبیعی به ترتیب (۶.۶۳, ۶.۴۱, ۶.۳۷) سبب بهبود معنی دار ضریب تبدیل شدند (P<0.01). در خصوص فراسنجه های تخمیر سطح زیر منحنی تغییرات غلظت نیتروژن آمونیاکی در شکمبه گوساله های مصرف کننده جیره های ۳, ۲, ۱ و ۴ به ترتیب ۷۷.۲۳, ۷۳.۸۳, ۵۵.۵۱, ۵۲.۷۵ سانتیمتر مربع بود که اختلاف بین جیره ها معنی دار نبود (P0.05). بیشترین میزان تغییر در pH شکمبه در ۳ ساعت پس از مصرف خوراک مربوط به مصرف جیره ۴ (۰.۳۷ واحد) و کمترین میزان مربوط به مصرف جیره ۱ (۰.۱۵ واحد) بود و جیره های ازمایشی ۲ و ۳ به ترتیب با ۰.۳ و ۰.۲۱ در بین این دو قرار داشتند و این اختلاف معنی دار بود (P<0.01). همچنین مصرف بنتونیت فرآوری شده و طبیعی، و کلینوپتیلولیت سبب کاهش جمعیت پرتوزوایی شد. از نظر ترکیبات لاشه (گوشت لخم، چربی و استخوان) و بازده لاشه، تفاوت معنی داری بین جیره ها مشاهده نشد (P0.05).

کلید واژه: افزایش وزن روزانه، بنتونیت، پرتوزا، فراوری، کلینوپتیلولیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.