مطالعه ژنتیکی مقاومت به سن (.Eurygaster integriceps Put) در گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ژنتیکی مقاومت به سن (.Eurygaster integriceps Put) در گندم نان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ژنتیکی مقاومت به سن (.Eurygaster integriceps Put) در گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ژنتیکی مقاومت به سن (.Eurygaster integriceps Put) در گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ژنتیکی مقاومت به سن (.Eurygaster integriceps Put) در گندم نان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۴

به منظور مطالعه ژنتیکی مقاومت به سن در گندم نان دو لاین مقاوم ۷۵ و ۱۴ با دو رقم حساس سرداری و قفقاز بصورت قفقاز × ۱۴ ، قفقاز × ۷۵ ، سرداری × ۷۵ و سرداری × ۱۴ تلاقی داده شدند. نتاج BC2, BC1, F2, F1 تولید و همراه با والدین در قالب طرح بلوک‏های کامل تصادفی با سه تکرار کشت و توسط پوره ‎های سن سه آلوده و مورد ارزیابی قرار گرفتند. در اوایل مرحله توسعه بذر پنج عدد سن در هر قفس که حاوی پنج ساقه گندم بود رها گردید. بعد از بیست روز درصد بذور سن ‏زده در هر قفس اندازه گیری و با استفاده از روش تجزیه میانگین نسل ‏ها خصوصیات ژنتیکی این صفت معین گردید. آزمون مقیاس وزنی نشان داد که مقاومت به سن گندم بوسیله اجزای افزایشی، غالبیت و اپیستازی بویژه غالبیت × غالبیت، افزایشی × غالبیت و به میزان کمتری توسط اثرات افزایشی × افزایشی کنترل می‎گردد. وراثت ‎پذیری عمومی حداقل ۲۲ درصد و حداکثر ۸۰ درصد و وراثت‎پذیری خصوصی حداقل ۳ درصد و حداکثر ۷۹ درصد بدست آمد. همچنین حداقل تعداد ژن کنترل کننده مقاومت نیز بین ۴-۱ برای چهار رقم فوق برآورد گردید.

کلید واژه: تجزیه میانگین نسل ها ، سن معمولی گندم ، عمل ژن ، گندم نان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.