تاثیر کاربرد نیتروژن و تراکم بوته بر برخی ویژگی های زراعی کنجد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد نیتروژن و تراکم بوته بر برخی ویژگی های زراعی کنجد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد نیتروژن و تراکم بوته بر برخی ویژگی های زراعی کنجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد نیتروژن و تراکم بوته بر برخی ویژگی های زراعی کنجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد نیتروژن و تراکم بوته بر برخی ویژگی های زراعی کنجد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۹

جهت ارزیابی اثرات مقادیر کود نیتروژنه و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای آن در دو رقم کنجد (Sesamum indicum L.) آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار انجام گرفت. تراکم های بوته شامل ۲۵.۰, ۱۶.۶, ۱۰.۰ بوته در متر مربع و کاربرد نیتروژن شامل ۳ میزان ۶۰, ۰ و ۹۰ کیلوگرم در هکتار و دو رقم کنجد محلی زرقان و داراب ۱۴ بودند. میزان کود نیتروژنه تاثیر معنی داری روی تعداد شاخه در بوته، عملکرد دانه و درصد پروتئین دانه داشت. تراکم بوته نیز روی عملکرد دانه، عملکرد بیولژیک، شاخص برداشت و تعداد کپسول در بوته، تاثیر معنی داری داشت. با افزایش میزان کود نیتروژنه و تراکم بوته عملکرد دانه افرایش یافت، به نحوی که بیشترین عملکرد دانه (۱۷۲۴ کیلوگرم در هکتار) و شاخص برداشت در رقم زرقان با مصرف ۹۰ کیلوگرم نیتروژن و ۲۵ بوته در هکتار به دست آمد و بین ۶۰ و ۹۰ کیلوگرم کود نیتروژن اختلاف معنی داری وجود نداشت. کاربرد ۹۰ کیلوگرم نیتروژن سبب افزایش پروتیین دانه به میزان ۲۵ درصد نسبت به شاهد (بدون کود) گردید. درصد روغن دانه جزء با ثبات عملکرد بود و تحت تاثیر میزان کود و تراکم بوته قرار نگرفت. حداکثر میزان روغن دانه (۵۶ درصد) از رقم داراب ۱۴ با ۹۰ کیلو نیتروژن و ۱۰ بوته در مترمربع به دست آمد. رقم محلی زرقان از لحاظ کود، تراکم پذیری و عملکرد دانه نسبت به رقم داراب ۱۴ برتری داشت، ولی از لحاظ کیفی رقم داراب ۱۴ از میزان روغن و پروتئین بیشتری در دانه برخوردار بود.

کلید واژه: تراکم بوته عملکرد دانه، درصد روغن دانه و درصد پروتیین دانه، کود نیتروژنه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.