اثر شرایط محیطی روی رهاشدن، جوانه زنی و بیماری زایی آسکوسپورهای Uncinula necator عامل بیماری سفیدک سطحی انگور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر شرایط محیطی روی رهاشدن، جوانه زنی و بیماری زایی آسکوسپورهای Uncinula necator عامل بیماری سفیدک سطحی انگور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر شرایط محیطی روی رهاشدن، جوانه زنی و بیماری زایی آسکوسپورهای Uncinula necator عامل بیماری سفیدک سطحی انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شرایط محیطی روی رهاشدن، جوانه زنی و بیماری زایی آسکوسپورهای Uncinula necator عامل بیماری سفیدک سطحی انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر شرایط محیطی روی رهاشدن، جوانه زنی و بیماری زایی آسکوسپورهای Uncinula necator عامل بیماری سفیدک سطحی انگور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۰

رهاشدن و جوانه زنی آسکوسپورهای U.necator عامل بیماری سفیدک سطحی انگور با نگهداری برگ های انگور حامل کلیستوتسیوم های قارچ عامل بیماری در حرارتهای۲۰ و ۴ درجه سانتیگراد و شرایط رطوبتی نیمه خشک و خشک پس از ۱۲۰, ۱۵۰, ۲۰, ۸۰ و ۱۸۰ روز به تفکیک اندازه گیری شدند. همچنین اثر درجه حرارت های ۰-۳۵ درجه سانتیگراد پس از ۲۴ ساعت در رهاشدن آسکوسپورها و میزان رها شدن آسکوسپورها در دوره زمانی ۰-۱۶۸ ساعت در شرایط رطوبت اشباع و در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد در مورد آسکوکارپهایی که برای ایجاد شرایط زمستان گذرانی قارچ عامل بیماری به مدت ۱۵۰ روز در ۴ درجه سانتیگراد نگه داری شده بودند، اندازه گیری شد و بیماری زایی آسکوسپورهای بالغ روی برگ های بریده و سالم انگور مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که بیشترین میزان رها شدن آسکوسپورها پس از ۱۲۰ روز در تیمار نیمه خشک ۲۰ درجه سانتیگراد با ۸ آسکوسپور در سانتیمترمربع و بیشترین میزان جوانه زنی آسکوسپورها پس از۱۵۰ روز با ۴۱ درصد مربوط به تیمار نیمه خشک ۴ درجه سانتیگراد بود. بهترین درجه حرارت برای رهاشدن آسکوسپورها پس از ۲۴ ساعت ۲ آسکوسپور در سانتیمتر مربع و در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد به دست آمد و بیشترین میزان رهاشدن آسکوسپورها پس از ۳۶ ساعت ۱۱ عدد در سانتیمتر مربع اندازه گیری شد. بیماریزایی آسکوسپورهای U.necator روی برگ های بریده و سالم انگور نیز اثبات شد که می تواند موید نقش احتمالی آسکوسپورهای این قارچ به عنوان مایه تلقیحی اولیه در شروع این بیماری باشد.

کلید واژه: آسکوسپور، انگور، بیماری زایی، جوانه زنی، سفیدک سطحی، کلیستوتسیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.