تاثیر باکتری Bacillus thuringiensis var. tenebrionis روی سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینی(Col. chry hrysomelidae) Leptinotarsa decemlineata (Say) نقش سینرژیست حنا درافزایش کارایی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر باکتری Bacillus thuringiensis var. tenebrionis روی سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینی(Col. chry hrysomelidae) Leptinotarsa decemlineata (Say) نقش سینرژیست حنا درافزایش کارایی آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر باکتری Bacillus thuringiensis var. tenebrionis روی سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینی(Col. chry hrysomelidae) Leptinotarsa decemlineata (Say) نقش سینرژیست حنا درافزایش کارایی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر باکتری Bacillus thuringiensis var. tenebrionis روی سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینی(Col. chry hrysomelidae) Leptinotarsa decemlineata (Say) نقش سینرژیست حنا درافزایش کارایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر باکتری Bacillus thuringiensis var. tenebrionis روی سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینی(Col. chry hrysomelidae) Leptinotarsa decemlineata (Say) نقش سینرژیست حنا درافزایش کارایی آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۲

در این تحقیق حساسیت سنین مختلف لاروی سوسک کلرادوی سیب زمینی به باکتری B. thuringiensis var.tenebrionis. به تنهایی و در اختلاط با پودر حنا مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور حشره در آزمایشگاه، در روی بوته های سیب زمینی کاشته شده در گلدان پرورش داده شد. سنین لاروی مورد نظر را با استفاده از اندازه گیری عرض کپسول سر جدا نموده و در آزمایشها به کار برده شدند. زیست سنجی با غلظت های مختلف فرمولاسیون تجارتی B. thuringiensis با عنوانNOVODOR FC روی لاروهای سنین اول، دوم، سوم و چهارم صورت گرفت و مقادیر LC50 سنین لاروی مذکور به ترتیب ۱۵۸۵.۵۲۱, ۵۸۶.۶۹۶, ۲۶۱.۵۳۹ و ۴۰۹۳.۱۳۱ قسمت در میلیون تخمین زده شد. به منظور ارزیابی نقش سینرژیستی پودر حنا رویB. thuringiensis، غلظت های معینی از حنا را با غلظت معینی از باکتری (۵۰۰ قسمت در میلیون) مخلوط و در قالب طرح کرت های کاملا تصادفی روی مرحله سن سوم لاروی به کار برده شد. نتایج حاصله نشان داد که پودر حنا خاصیت سینرژیستی بالایی در افزایش کارایی باکتری دارد. به طوری که مخلوط B. thuringiensis با غلظت ۵۰۰ قسمت در میلیون و پودر حنا با غلظت ۵۰۰۰ قسمت در میلیون بعد از ۶ روز، ۷۲.۵ درصد تلفات ایجاد نمود در صورتی که باکتری و حنا هر کدام به تنهایی به ترتیب ۱۷.۵ و ۲.۵ درصد تلفات ایجاد کردند.

کلید واژه: اثر سینرژیستی حنا، باکتری (Bacillus thuringiensis var. tenebrionis ، Leptinotarsa decemlineata (Say

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.