مقاله بررسی شکست هیدرولیکی در هسته سدهای خاکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شکست هیدرولیکی در هسته سدهای خاکی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شکست هیدرولیکی در هسته سدهای خاکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شکست هیدرولیکی در هسته سدهای خاکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شکست هیدرولیکی در هسته سدهای خاکی :

مقاله بررسی شکست هیدرولیکی در هسته سدهای خاکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تیر ۱۳۸۹ در نشریه مهندسی عمران و نقشه برداری (دانشکده فنی) (Civil Engineering Infrastructures) از صفحه ۱۸۱ تا ۱۹۱ منتشر شده است.
نام: بررسی شکست هیدرولیکی در هسته سدهای خاکی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترک هیدرولیکی
مقاله شکست هیدرولیکی
مقاله اجزای محدود
مقاله سد خاکی
مقاله سد گلابر
مقاله قوس زدگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از مهم ترین خطرهایی که سدهای خاکی را تهدید می کند، شکست هیدرولیکی است. این پدیده اغلب در زمان اولین آبگیری سد، زمانی که فشار آب به طور ناگهانی در هسته افزایش می یابد، رخ می دهد. برای مطالعه ترک هیدرولیکی در هسته سد راه های مختلفی وجود دارد. در این مقاله سد هیته جووت در کشور نروژ که در اثر شکست هیدرولیکی آسیب دیده است، برای بررسی میزان کارآمدی روش های تعیین وقوع ترک هیدرولیکی انتخاب شده است. به این منظور با استفاده از روش اجزای محدود رفتار سد در زمان ساخت و اولین آبگیری مدلسازی شده است. سپس ترک خوردگی هیدرولیکی هسته این سد با استفاده از چند روش بررسی شده است. در مرحله بعد با استفاده از روابطی که پیش بینی درستی از ترک خوردگی سد هیته جووت ارایه کرده اند، شکست هیدرولیکی در هسته سد گلابر در استان زنجان مورد مطالعه قرار گرفته است. برای این کار تحلیل کوپل تنش – فشار آب حفره ای برای سد انجام شده است. در نتیجه این ارزیابی ها مشخص شد روابط کمک پناه و قنبری پیش بینی درستی از ترک خوردگی هسته سد هیته جوت ارایه می کنند. همچنین وقوع شکست هیدرولیکی در سد گلابر غیرمحتمل تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.