مقایسه اثر رژیمهای مختلف غذایی بر پاسخ ایمنی همورال و ترکیب اسیدهای چرب کبدی بدنبال چالش التهابی در جوجه های گوشتی سویه ۲۰۰۰ و ۱۹۵۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر رژیمهای مختلف غذایی بر پاسخ ایمنی همورال و ترکیب اسیدهای چرب کبدی بدنبال چالش التهابی در جوجه های گوشتی سویه ۲۰۰۰ و ۱۹۵۷ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر رژیمهای مختلف غذایی بر پاسخ ایمنی همورال و ترکیب اسیدهای چرب کبدی بدنبال چالش التهابی در جوجه های گوشتی سویه ۲۰۰۰ و ۱۹۵۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر رژیمهای مختلف غذایی بر پاسخ ایمنی همورال و ترکیب اسیدهای چرب کبدی بدنبال چالش التهابی در جوجه های گوشتی سویه ۲۰۰۰ و ۱۹۵۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر رژیمهای مختلف غذایی بر پاسخ ایمنی همورال و ترکیب اسیدهای چرب کبدی بدنبال چالش التهابی در جوجه های گوشتی سویه ۲۰۰۰ و ۱۹۵۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۴

پاسخ ایمنی همورال به واکسیناسیون علیه ویروس مولد بیماری نیوکاسل (NDV) و بورس عفونی (IBD) و تاثیر تزریق لیپوپلی ساکارید (LPS) سالمونلاتیفی موریوم بر ترکیب اسیدهای چرب کبدی در جوجه های گوشتی سویه ۲۰۰۰ و ۱۹۵۷ تحت رژیم غذایی آزاد و یا محدود، مورد مطالعه قرار گرفت. دویست و هفتاد و پنج قطعه جوجه گوشتی سویه ۲۰۰۰ (۱۶۰ قطعه) و ۱۹۵۷ (۱۱۵ قطعه) در یک روزگی، بطور تصادفی بین ۶۴ قفس تقسیم شدند، بطوریکه نیمی از هر سویه از روز چهارم تحت محدودیت غذایی قرار گرفت (فاکتوریل ۲´۲ ) و در هفته های ۱ تا ۴ به ترتیب ۸۰, ۷۰, ۷۶ و ۹۰ درصد از میزان مصرف خوراک محاسبه شده در اختیار آنها گذاشته شد. به منظور تعیین تیتر آنتی بادی، دو جوجه از هر قفس بطور تصادفی انتخاب و در روزهای ۲۱ و ۳۵ علیه IBD , NDV واکسینه و در روزهای ۳۵, ۲۱ و ۴۲ از آنها خونگیری بعمل آمد. برای سنجش ترکیب اسیدهای چرب کبدی تعداد ۶ قطعه جوجه از هر سویه و رژیم غذایی (n=24) در روزهای ۱۴, ۷, ۰ و ۲۸ از قفسهای گروهی جدا و به قفسهای انفرادی با همان رژیم غذایی انتقال یافتند. تزریق LPS به ۳ جوجه در هر گروه یکروز پیش از اتمام هر دوره آزمایش (روزهای ۲۷, ۱۳, ۶ و ۴۱ ) انجام گردید و ۲۴ ساعت بعد از هر تزریق جوجه ها کشته و نمونه های کبدی جمع آوری شدند. تیتر آنتی بادی علیه نیوکاسل در پاسخ ایمنی اولیه و ثانویه در سویه ۱۹۵۷ بیشتر از سویه ۲۰۰۰ بود (P=0.0001) ، ولی تیتر آنتی بادی علیه بورس عفونی تحت تاثیر سویه قرار نگرفت (P>0.05). رژیم های غذایی تاثیری بر پاسخ ایمنی همورال نداشتند (P>0.05). ترکیب اسیدهای چرب کبدی تحت تاثیر سویه، رژیم غذایی، تزریق LPS ، سن و اثرات متقابل آنها قرار گرفت (P<0.05). نتایج این مطالعه ضمن تاکید بر تاثیر منفی بهگزینی برای افزایش وزن بدن در جوجه های گوشتی بر پاسخ ایمنی همورال نشان داد که پیش سازهای التهاب زا (اسیدهای چرب گروه n-6) که با کاهش راندمان تولید همراه هستند در سویه ۲۰۰۰ در مقایسه با سویه ۱۹۵۷ به میزان بیشتری بکار گرفته شده است. بعلاوه، چنین روندی در جوجه های دریافت کننده خوراک بصورت آزاد هم دیده شد که نمایانگر تاثیر محدودیت غذایی بر کاهش تولید واسطه های التهاب زا با خواص نامطلوب بر رشد می باشد.

کلید واژه: اسیدهای چرب غیر اشباع n-6, n-3 ، پاسخ ایمنی همورال، جوجه های گوشتی، سرعت رشد ، مصرف خوراک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.