ارزیابی تنوع ژنتیکی در توده های چغندرقند برای صفات زراعی و کیفیت محصول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تنوع ژنتیکی در توده های چغندرقند برای صفات زراعی و کیفیت محصول دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تنوع ژنتیکی در توده های چغندرقند برای صفات زراعی و کیفیت محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تنوع ژنتیکی در توده های چغندرقند برای صفات زراعی و کیفیت محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تنوع ژنتیکی در توده های چغندرقند برای صفات زراعی و کیفیت محصول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۲۰

این آزمایش در سال ۱۳۷۷ به منظور ارزیابی تنوع ژنتیکی در ۴۹ توده اصلاحی چغندر قند از لحاظ ۱۶ صفت زراعی و کیفیت محصول با استفاده از طرح لاتیس ساده در ایستگاه تحقیقات کشاورزی فیض آباد قزوین اجرا گردید. نتایج نشان داد که ژنوتیپ های ۱۹۶۶۹T, ET5, 12965 Bulk, 41RT و ۸۷R از لحاظ عملکرد ریشه و ژنوتیپ های ۱۰۱R, LIT13, C3.3, 8148, 9656, 9623, 9606, 9634, 9625, 9648, G155, Otype C2, 7233- P.12, MSC2, MSI13, 9597, 9585, 101R-I-P.5 از لحاظ درصد قند بالاتر از شاهد بودند اما تفاوت آنها با شاهد معنی دار نبود. وجود همبستگی مثبت و معنی دار بین وزن ریشه و ارتفاع طوقه بیانگر این نکته بود که ریشه های بزرگتر دارای طوقه بلندتری بوده که برای گزینش مناسب نیستند. برآورد واریانس ژنتیکی نشان داد که بیشترین تنوع ژنتیکی بین توده ها مربوط به صفات وزن ریشه، طول دمبرگ و میانگین درصد پوشش سبز می باشد. همچنین بالاترین مقادیر وراثت پذیری مربوط به صفات میزان سدیم، عرض برگ، وزن ریشه و طول دمبرگ می باشد. نتایج تجزیه رگرسیون نشان داد که طول برگ، عرض برگ، طول دمبرگ، قطر ریشه، قطر طوقه و نیتروژن مضره بیشترین سهم را در توجیه تغییرات وزن ریشه دارند. تجزیه کلاستر نشان داد که ژنوتیپ های کلاستر اول از حیث صفات موثر در عملکرد ریشه مقادیر بالاتری را به خود اختصاص داده اند و می توان برای افزایش عملکرد ریشه مبادرت به انجام گزینش از بین این ژنوتیپ ها کرد. از لحاظ درصد قند، ژنوتیپ های کلاستر چهارم از مقادیر بالاتری برخوردار بودند بطوریکه کمترین غلظت عناصر ناخالص و ارتفاع طوقه مربوط به این کلاستر بود. بنابراین می توان از ژنوتیپ های این کلاستر در برنامه های دو رگ گیری استفاده کرد.

کلید واژه: تجزیه رگرسیون، واریانس ژنتیکی، تجزیه کلاستر، چغندرقند، همبستگی صفات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.