بررسی ارتباط مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C با ابتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی در زنان مراجعه کننده به مرکز آموزشی و درمانی شهید اکبرآبادی در سال ۱۳۸۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C با ابتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی در زنان مراجعه کننده به مرکز آموزشی و درمانی شهید اکبرآبادی در سال ۱۳۸۳ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C با ابتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی در زنان مراجعه کننده به مرکز آموزشی و درمانی شهید اکبرآبادی در سال ۱۳۸۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C با ابتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی در زنان مراجعه کننده به مرکز آموزشی و درمانی شهید اکبرآبادی در سال ۱۳۸۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C با ابتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی در زنان مراجعه کننده به مرکز آموزشی و درمانی شهید اکبرآبادی در سال ۱۳۸۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: از عوارض مهم بارداری، پره اکلامپسی و اکلامپسی می باشند که در طی دوران بارداری، سلامت مادر و جنین را تحت تاثیر خود قرار می دهند، بنابراین پیشگیری از بروز آنها دارای اهمیت خاصی است. در طی دوران بارداری و شیردهی، نیاز مادر به ویتامین C افزایش پیدا می کند و بهترین راه جبران آن، استفاده از مواد غذایی غنی از آن می باشد. هدف از این مطالعه، تعیین ارتباط مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C با ابتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی بود.روش بررسی: تعداد افراد مورد مطالعه، ۱۵۴ نفر بود که از این تعداد، ۷۵ نفر در گروه مبتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی و ۷۹ زن در گروه غیر مبتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی بودند که همگی در محدوده سنی ۳۵-۱۸ سال قرار داشتند. گروه مبتلا و غیر مبتلا از نظر متغیر تعداد بارداری و مصرف مولتی ویتامین، همگون شدند و روش نمونه گیری به صورت مستمر بود. محیط پژوهش در این مطالعه، شامل مرکز آموزشی و درمانی شهید اکبرآبادی بود. این مطالعه، مورد ـ شاهدی بود. اطلاعات از طریق پرسشنامه و به روش مصاحبه بدست آمد. پرسشنامه شامل دو قسمت بود؛ قسمت اول، شامل سوالات مربوط به متغیرهای زمینه ای و قسمت دوم، شامل سوالاتی درباره تناوب مصرف موادغذایی غنی از ویتامین C بود؛ مقادیر گزارش شده غلظت پلاسمایی و ادراری ویتامین C واحدهای مورد پژوهش که توسط آزمایشگاه انجام شدند، در برگه ثبت درج گردیدند.یافته ها: نتایج این پژوهش نشان داد که مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C که شامل تعداد واحدهای مصرفی از مواد غذایی غنی از ویتامین C [مصرف میوه (۰.۰۰=P) و سبزیجات (۰.۰۰=P) و میزان ویتامین C دریافتی از رژیم غذایی (۰.۰۰=P)] است، به طور معنی داری با ابتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی ارتباط داشتند، بطوری که مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C در گروه مبتلا، کمتر از گروه غیر مبتلا بود. همچنین میزان غلظت ویتامین C پلاسما (۰.۰۳=P) و ادرار (۰.۰۵=P) به طور معنی داری با ابتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی ارتباط داشت.نتیجه گیری: یافته های این پژوهش نشان داد که مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C با ابتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی ارتباط دارد. بر این اساس، توصیه می شود تا در مراکز بهداشتی و درمانی و کلاس های آموزش تغذیه در دوران بارداری، به اهمیت این مواد غذایی در پیشگیری از ابتلا به پره اکلامپسی تاکید گردد. همچنین به منظور تایید یافته های مطالعه حاضر پیشنهاد می شود، پژوهشی آینده نگر با مصرف این موادغذایی در ماه های اول بارداری انجام شود.

کلید واژه: پره اکلامپسی، اکلامپسی، مواد غذایی غنی از ویتامین C

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.