تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی شهر سمنان (۸۳-۱۳۸۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی شهر سمنان (۸۳-۱۳۸۲) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی شهر سمنان (۸۳-۱۳۸۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی شهر سمنان (۸۳-۱۳۸۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی شهر سمنان (۸۳-۱۳۸۲) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: سوء تغذیه نوجوانان نه تنها یک مشکل مهم بهداشتی، بلکه یک مشکل مهم بهداشتی، بلکه مشکل توسعه اقتصادی در ایران و سایر کشور های در حال توسعه است. بروز بالای کمبود های تغذیه ای و عادات غذایی نادرست در این دوران می تواند به عوارضی چون استئوپروز، چاقی، افزایش فشار خون، تاخیر در بلوغ جنسی و تاثیر بر قد دوران بزرگسالی و سال های بعد منجر شود. هدف از این مطالعه تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط به وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی شهر سمنان بود. مواد و روش ها: ۲۵۶ دختر نوجوان ۱۴ تا ۱۸ ساله در سطح دبیرستان های شهر سمنان از طریق نمونه گیری تصادفی دو مرحله ای انتخاب شدند. قد و وزن آنها اندازه گیری و نمایه توده بدن (BMI) محاسبه شد. وضعیت تغذیه دختران دبیرستانی به وسیله نمایه توده بدن BMI) برای سن) بر اساس مرجع CDC 2000 تعریف شد و با استفاده از پرسشنامه های یاد اند ۲۴ ساعته، یادداشت خوراک و بسامد خوراک، برخی اطلاعات غذایی مربوط به دانش آموزان، جمع آوری شد و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: میزان کم وزنی، اضافه وزنی و چاقی در این مطالعه به ترتیب %۵.۹ (مورد انتظار ۵%)، ۱۱.۷% (مورد انتظار ۱۰%) و %۴.۷، (مورد انتظار ۵%) بود. دریافت روزانه چربی (P=0.003, r=+0.18)، درصد انرژی دریافتی از چربی (P=0.04, r=+0.01) و دفعات مصرف غذای آماده در هفته (P=0.026, r=+0.13) با صدک BMI ارتباط آماری معنی داری داشت. بین دفعات مصرف میان وعده غذایی در روز با وضعیت وزن، ارتباط آماری معنی دار مشاهده شد (P=0.023). بین دریافت روزانه انرژی، کربوهیدرات، پروتئین و درصد انرژی دریافتی از درشت مغذی ها به غیر از چربی، دفعات مصرف وعده های غذایی، میوه جات و سبزیجات، گوشت قرمز، محصولات لبنی به جز پنیر و نوشابه های گازدار با وضعیت وزن، ارتباط آماری معنی داری مشاهده نشد.نتیجه گیری: دریافت بالای چربی و همچنین مصرف غذاهای آماده و میان وعده غذایی از عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی سمنان بودند. بر این اساس، گنجاندن متون آموزشی تغذیه ای و ارایه الگوی صحیح مصرف مواد غذایی می تواند راهکارهای مناسبی جهت ارتقای سلامت جامعه باشد.

کلید واژه: دختران نوجوان، وضعیت وزن، دریافت غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.