زیست شناسی و تغییرات فصلی جمعیت سوسک سر شاخه خوار پسته Hylesinus vestitus Rey (Col.; (Scolytidae در اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 زیست شناسی و تغییرات فصلی جمعیت سوسک سر شاخه خوار پسته Hylesinus vestitus Rey (Col.; (Scolytidae در اصفهان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زیست شناسی و تغییرات فصلی جمعیت سوسک سر شاخه خوار پسته Hylesinus vestitus Rey (Col.; (Scolytidae در اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زیست شناسی و تغییرات فصلی جمعیت سوسک سر شاخه خوار پسته Hylesinus vestitus Rey (Col.; (Scolytidae در اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن زیست شناسی و تغییرات فصلی جمعیت سوسک سر شاخه خوار پسته Hylesinus vestitus Rey (Col.; (Scolytidae در اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۷

سوسک سرشاخه خوار پسته Hylesinus vestitus Rey یکی از آفات مهم پسته می باشد که با ایجاد سوراخ در بن جوانه ها و نفوذ در سر شاخه ها باعث خشک شدن جوانه ها، سرشاخه ها و در نهایت کاهش محصول می شود. مطالعات زیست شناسی آفت در سال ۱۳۷۹-۱۳۷۸ در دو باغ سمپاشی نشده و با مدیریت ضعیف در اطراف اصفهان انجام شد. جهت تعیین زمان ظهور، اوج و پایان مراحل مختلف زندگی آفت هر هفته تعداد ۲۰ شاخه آلوده به آفت در دو گروه ده تایی از هر باغ به طول ۲۵-۳۰ سانتی متر و قطر متوسط ۲-۳ سانتی متر جمع آوری و با برداشتن پوست شاخه ها در آزمایشگاه و شمارش مراحل مختلف رشد و نمو آفت، تغییرات جمعیت تخم، لارو، شفیره و حشرات کامل بررسی گردید. در طول بهار و تابستان با بازدید هفتگی از جوانه های انتخاب شده روی ۱۰ درخت در هر باغ (پنج شاخه از هر درخت) تاریخ شروع آلودگی، اوج و پایان حمله حشرات کامل به جوانه ها تعیین شد. نسبت جنسی آفت تعیین و تعدادی از دشمنان طبیعی آن نیز جمع آوری گردیدند. مطالعات نشان داد که اولین حشرات کامل جهت انجام فعالیت های تولید مثلی از هفته آخر مهر از جوانه ها خارج و دوره خروج آنها تا پایان فروردین سال بعد ادامه داشت که طی آن دو اوج تخمریزی یکی در اواسط آبان و دیگری در نیمه اول فروردین و دو اوج جمعیت لارو یکی در اوایل آذر و دیگری در اواخر فروردین سال بعد و تنها اوج شفیرگی در اواسط اردیبهشت مشاهده شد. اولین حمله حشرات کامل به جوانه ها در اوایل اردیبهشت و اوج حمله در اواخر اردیبهشت مشاهده شد. نتایج نشان دادند که این آفت تک نسلی و به صورت تخم، لارو و حشره کامل زمستانگذرانی می کند، و نسبت جنسی آن ۱:۱ می باشد. تعداد پنج دشمن طبیعی آفت نیز جمع آوری و بعضی از آنها شناسایی شدند.

کلید واژه: Hylesinus vestitus ، اسکولیتیده ، سوسک سرشاخه خوار پسته ، پسته

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.