بررسی ریفلاکس گاستروازوفاژیال در شیرخواران و کودکان مبتلا به انتروکولیت ناشی از آلرژی به پروتئین های شیر گاو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ریفلاکس گاستروازوفاژیال در شیرخواران و کودکان مبتلا به انتروکولیت ناشی از آلرژی به پروتئین های شیر گاو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ریفلاکس گاستروازوفاژیال در شیرخواران و کودکان مبتلا به انتروکولیت ناشی از آلرژی به پروتئین های شیر گاو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ریفلاکس گاستروازوفاژیال در شیرخواران و کودکان مبتلا به انتروکولیت ناشی از آلرژی به پروتئین های شیر گاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ریفلاکس گاستروازوفاژیال در شیرخواران و کودکان مبتلا به انتروکولیت ناشی از آلرژی به پروتئین های شیر گاو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: آلرژی به پروتیین شیر گاو با طیف وسیعی از اختلالات گوارشی همانند ریفلاکس گاستروازوفاژیال ظاهر می شود. هدف این مطالعه بررسی وجود ریفلاکس در کودکان (کمتر از ۲ سال) مبتلا به آلرژی به شیر گاو مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی در سال های ۱۳۸۱-۱۳۸۲ بوده است.روش مطالعه: پنجاه ویک کودک مبتلا به آلرژی به شیر گاو بررسی شدند و بررسی های رادیوگرافیک و اندوسکوپیک در بیماران با علائم مشکوک به ریفلاکس به عمل می آمد و بعد از تایید تشخیص، چالش غذایی در آن ها انجام می شد و وجود علایم ریفلاکس مجدد بعد از دو هفته رژیم غذایی حذفی ارزیابی می شد.یافته ها: از ۵۱ بیمار، ۵ کودک (۱۰%) شامل ۳ دختر و ۲ پسر با میانگین سنی ۱۰.۶ ماه مبتلا به ریفلاکس گاستروازوفاژیال بودند. ۳ بیمار (۶۰%) منحصرا از شیر مادر و ۲ بیمار (۴۰%) از مخلوط فرمولا و شیر مادر استفاده می کردند. مادران هر ۵ کودک از فراورده های لبنی شیر گاو در رژیم غذایی خود استفاده می کردند. تنها در یک مورد آزمون پوستی آلرژی (Skin Prick Test) با عصاره پروتیین های شیر گاو مثبت گزارش شد. همچنین، کلیه این بیماران تحت چالش غذایی قرار گرفتند که در همه موارد به طور جالب توجهی هم علائم آلرژی و هم علائم مربوط به ریفلاکس بهبود یافت.نتیجه گیری: ارزیابی بیماران مبتلا به آلرژی به شیر گاو از نظر وجود ریفلاکس گاستروازوفاژیال ضروری به نظر می رسد؛ چرا که با درمان آلرژی به شیر گاو به وسیله رژیم غذایی حذفی می توان ریفلاکس را نیز کنترل کرد که این امر نشان دهنده ارتباط بین این دو وضعیت با هم دارد و نیز از درمان های اضافی و پرهزینه ضد ریفلاکس در این بیماران جلوگیری می نماید.

کلید واژه: آلرژی به پروتئین های شیر گاو، آلرژی، ریفلاکس گاستروازوفاژیال، شیرخوار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.