بررسی ارتباط عادات غذایی با بیماری ایسکمی قلب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط عادات غذایی با بیماری ایسکمی قلب دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط عادات غذایی با بیماری ایسکمی قلب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط عادات غذایی با بیماری ایسکمی قلب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط عادات غذایی با بیماری ایسکمی قلب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: امروزه بیماری های قلب و عروق، شایع ترین علت مرگ و میر می باشند. هزینه سالانه بیماری های قلبی ـ عروقی، بخش مهمی از هزینه های درمانی را به خود اختصاص می دهد. با توجه به نقش شیوه زندگی از جمله عادات غذایی در بروز بیماری های قلب و عروق، این مطالعه با هدف تعیین ارتباط عادات غذایی با بیماری ایسکمی قلب در بیماران بستری در بیمارستان شهید بهشتی کاشان انجام شد.روش بررسی: این مطالعه از نوع مورد ـ شاهدی (Case control) بوده که بر روی ۴۰۰ نفر از بیماران (۲۰۰ مورد مبتلا به بیماری ایسکمی قلب و ۲۰۰ مورد غیر ایسکمی)، انجام گرفت. داده ها از طریق پرسشنامه ای که شامل متغیرهای سن، جنس، شغل، میزان تحصیلات، محل سکونت، تاهل، میزان مصرف نمک، میزان مصرف چربی و نوع چربی، پرخوری، استفاده از غذاهای شیرین و نشاسته دار، میزان مصرف میوه و سبزی، عادت به مصرف چای و قهوه، مصرف الکل، نوع گوشت مصرفی و لبنیات بود و اعتبار علمی آن، از طریق اعتبار محتوا و اعتماد آن، از طریق آزمون مجدد بدست آمده بود، جمع آوری گردیدند. اطلاعات بدست آمده به وسیله نرم افزار EP15 و با استفاده از تست مجذور کای (Chi-square) تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: در این مطالعه از ۴۰۰ نفر بیمار بررسی شده، ۲۰۰ نفر، بیماران ایسکمیک و مابقی، بیماران غیر ایسکمیک بودند. ۷۰ نفر (۳۵%) در گروه سنی ۶۶ سال به بالا قرار داشتند و ۱۲۱ نفر (۶۰.۷%) مرد، ۱۷۴ نفر (۸۷%) متاهل، ۱۲۴ نفر (۶۲%) بی سواد و ۱۳۶ نفر (۶۸%) ساکن شهر کاشان بودند. یافته ها نشان داد که بین مصرف غذای شور و ابتلا به بیماری ایسکمی قلب، ارتباط معنی داری وجود داشت (۰.۰۰۰۱>P). همچنین بین مصرف غذای چرب با بیماری مذکور، ارتباط معنی داری وجود داشت (۰.۰۰۰۳>P). بین مصرف میوه، سبزیجات، لبنیات و مواد نشاسته ای با ابتلا به بیماری ایسکمی، ارتباط معنی داری مشاهده شد (۰.۰۰۱>P). ارتباط بین مصرف آجیل و گوشت با ابتلا به بیماری ایسکمی قلبی، معنی دار بود (۰.۰۰۰۰۱>P). بیماران ایسکمیک بیش از بیماران غیر ایسکمیک، سابقه مصرف الکل داشتند و بین مصرف الکل با بیماری ایسکمی قلب، ارتباط معنی داری نشان داده شد (۰.۰۲>P). ارتباط بین مصرف سیگار و شیوع بیماری ایسکمی قلبی، معنی دار بود (۰.۰۴>P). یافته ها، بین نوع روغن و کره مصرفی، پرخوری و مصرف چای و قهوه با بیماری ایسکمی قلب، ارتباط معنی داری نشان ندادند.نتیجه گیری: با توجه به نقش تغذیه در بروز بیماری ایسکمی قلب، اصلاح عادات غذایی در جهت مصرف بیش تر میوه، سبزیجات، لبنیات کم چرب، گوشت سفید و اجتناب از مصرف اضافه نمک، چربی، گوش قرمز و همچنین الکل، توصیه می شود.

کلید واژه: بیماری ایسکمی قلب، شیوه زندگی، عادات غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.