تاثیر نوع و طبیعت دانه گرده روی ابعاد میوه و برخی صفات چشایی مغز بادام (Prunus amygdalus Batsch)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
29 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نوع و طبیعت دانه گرده روی ابعاد میوه و برخی صفات چشایی مغز بادام (Prunus amygdalus Batsch) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نوع و طبیعت دانه گرده روی ابعاد میوه و برخی صفات چشایی مغز بادام (Prunus amygdalus Batsch)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نوع و طبیعت دانه گرده روی ابعاد میوه و برخی صفات چشایی مغز بادام (Prunus amygdalus Batsch)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نوع و طبیعت دانه گرده روی ابعاد میوه و برخی صفات چشایی مغز بادام (Prunus amygdalus Batsch) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۰

مشخص شده است که نوع گرده در درختان میوه بر مبنای ویژگی های والد نر(گرده دهنده) می تواند اثرات متفاوتی روی عملکرد و کیفیت والد ماده (پذیرنده گرده) بر جای بگذارد. این موضوع علاوه بر تامین گرده برای منظورهای دگر گرده افشانی، می تواند یک زمینه جدیدی برای تحقیقات در باغبانی باشد. لذا این تحقیق به منظور تعیین اثر والد گرده دهنده بر روی ابعاد میوه و برخی صفات چشایی مغز بادام انجام گرفته است. در این پژوهش طی سال های ۷۶ و ۷۷ از میان توده های درختان بذری بادام در منطقه مراغه، ۴ ژنوتیپ که به طور طبیعی میوه درشت، میوه متوسط، میوه ریز و میوه تلخ تولید می کنند شناسایی و اثرات گرده آنها روی اندازه میوه و برخی صفات چشایی مغز همدیگر مورد بررسی قرار گرفت. مراحل تهیه دانه گرده و گرده افشانی مصنوعی با دقت و مراقبت انجام گردید. در روش به کار گرفته شده گل ها حداقل ۲ بار در طی مرحله موثر گرده افشانی، دگر گرده افشانی شدند و درختان بدور از مداخله زنبور عسل و سایر حشرات حفاظت گردیدند. میوه های به دست آمده از تلاقی آزاد و گرده افشانی مصنوعی برداشت گردیده و در نهایت صفات طول هسته، عرض هسته، ضخامت هسته، وزن هسته، ضخامت دیواره آندوکارپ، طول مغز، عرض مغز، ضخامت مغز، و وزن مغز و نسبت وزن مغز به هسته اندازه گیری شد. کلیه نتایج به دست آمده از اندازه گیریهای متعدد بااستفاده از طرح آماری کاملا تصادفی تجزیه شده و تیمارهای مختلف با آزمون دانکن مورد مقایسه قرار گرفتند. بررسی نتایج حاصل از تجزیه و اریانس نشان داد که در رابطه با صفات کمی مورد مطالعه اختلاف معنی داری در سطح احتمال %۱ وجود دارد. نتایج حاصل از مقایسه میانگین صفات کمی مورد مطالعه در تلافی های دو جانبه یا معکوس نشان می دهد که تفاوتهای واضحی دراثر تعویض پایه های مادری به دست می آید. هر چند که اثرات پایه های مادری خیلی چشمگیر است ولی بین پایه های گرده از نظر تاثیر بر روی صفات کمی فوق تفاوتهای معنی داری مشاهده گردید، اما هیچ تاثیر مستقیمی روی طعم مغز از نظر تلخی یا شیرینی، که از لحاظ چشایی قابل تشخیص باشد روی پایه های مادری مشاهده نگردید.

کلید واژه: بادام، تشکیل میوه، دانه گرده، دگر گرده افشانی، ردگذاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.