اثر دیواره سلولی علوفه فرآیند شده بر روی ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر دیواره سلولی علوفه فرآیند شده بر روی ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر دیواره سلولی علوفه فرآیند شده بر روی ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر دیواره سلولی علوفه فرآیند شده بر روی ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر دیواره سلولی علوفه فرآیند شده بر روی ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۳

به منظور تعیین اثر دیواره سلولی انواع علوفه فرآیند شده بر توان تولیدی گاوهای هلشتاین، از چهار جیره که به ترتیب شامل ۱) یونجه هوا خشک، ۲) یونجه نیمه خشک سیلو شده، ۳) ذرت سیلو شده، ۴) مخلوط یونجه خشک و ذرت سیلو شده (به نسبت ۵۰:۵۰) بودند در قالب طرح چرخشی متوازن بر روی ۱۲ راس گاو هلشتاین شیرده در اوایل تا اواسط شیردهی استفاده گردید. جیره ها از نظر انرژی خالص شیردهی (۱.۶۵ مگا کالری در هر کیلو گرم ماده خشک)، پروتئین (۱۷.۱ درصد) و دیواره سلولی (۳۱. درصد) مشابه بودند. ماده خشک مصرفی گاوهای تغذیه شده با جیره حاوی یونجه نیمه خشک سیلو شده به وسیله گاوها بیشتر از جیره های دیگر بود (P<0.05)، ولی شیر تولیدی با وجود اینکه از لحاظ عددی بیشتر بود، تفاوت معنی داری بین میانگین ها مشاهده نشد (P>0.05). همچنین تولید شیر تصحیح شده براساس ۳.۲ و ۴ درصد چربی نیز تحت تاثیر منبع علوفه قرار نگرفت. غلظت چربی شیر در مورد جیره حاوی یونجه خشک بیشترین (۳.۸۷ درصد) و در مورد جیره حاوی ذرت سیلو شده کمترین (۳.۲۴ درصد) مقدار را داشت (P<0.05) اما غلظت و تولید روزانه بقیه ترکیبات شیر بین جیره ها یکسان بود. قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و دیواره سلولی در مورد جیره محتوی مخلوط یونجه خشک و ذرت سیلو شده بیشتر از بقیه جیره ها بود (P<0.05). جیره های حاوی یونجه خشک و یونجه سیلو شده سبب افزایش pH شکمبه شدند (P<0.05). اندازه گیری ظرفیت بافری علوفه مورد استفاده نشان داد که ظرفیت بافری یونجه خشک و سیلو شده بالاتر از ذرت سیلو شده است که سبب حفظ pH شکمبه و درصد چربی شیر می شود.

کلید واژه: الیاف، ترکیب شیر، تولید شیر، دیواره سلولی، علوفه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.