انتقال ویروس تریستیزای مرکبات توسط مهم ترین شته های مرکبات در مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 انتقال ویروس تریستیزای مرکبات توسط مهم ترین شته های مرکبات در مازندران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد انتقال ویروس تریستیزای مرکبات توسط مهم ترین شته های مرکبات در مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی انتقال ویروس تریستیزای مرکبات توسط مهم ترین شته های مرکبات در مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن انتقال ویروس تریستیزای مرکبات توسط مهم ترین شته های مرکبات در مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۸

آزمایشهایی به منظور بررسی امکان انتقال ویروس تریستزای مرکبات Citrus Tristeza virus (CTV) توسط شته هایAphis citricola Toxoptera aurantii و A. gossypii روی پرتقال، نارنگی انشو و کی لایم به عنوان دهنده و هم به عنوان گیرنده ویروس انجام گرفت. نهال های آلوده شده با پیوندک درختان انشوی حامل CTV به عنوان منبع اصلی ویروس به کار رفت. این گیاهان علایم بیماری را به صورت روشن شدن رگبرگ ها و فنجانی شدن برگ ها نشان داده و آلودگی آنها با مشاهده پیکره های ویروس تریستیزا در عصاره ساقه و برگ بوسیله میکروسکوپ الکترونی محرزشد. مدت تغذیه شته ها از گیاهان منبع آلودگی و گیاهان محک ۴۸-۲۴ ساعت بوده و به ازای هرگیاه محک حداقل ۲۰ شته بالغ جهت تغذیه در نظر گرفته شد. گیاهان کی لایم از بیست روز بعد از آلوده سازی توسط شته و یا پیوندک درختانی که به وسیله شته های آلوده به CTV تغذیه شده بودند تا یک سال برای مشاهده واکنش ارزیابی شدند. نتیجه آنکه هیچ گونه علایمی که نشان دهنده انتقال ویروس توسط شته ها باشد مشاهده نگردید.

کلید واژه: انشو، تریستیزا، شته مرکبات، فنجانی شدن برگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.