مقایسه کاربرد و عدم کاربرد مرجان شاخ گوزنی در ترمیم دیفکت ایجاد شده در استخوان آهیانه خرگوش به صورت هیستولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه کاربرد و عدم کاربرد مرجان شاخ گوزنی در ترمیم دیفکت ایجاد شده در استخوان آهیانه خرگوش به صورت هیستولوژیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه کاربرد و عدم کاربرد مرجان شاخ گوزنی در ترمیم دیفکت ایجاد شده در استخوان آهیانه خرگوش به صورت هیستولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کاربرد و عدم کاربرد مرجان شاخ گوزنی در ترمیم دیفکت ایجاد شده در استخوان آهیانه خرگوش به صورت هیستولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه کاربرد و عدم کاربرد مرجان شاخ گوزنی در ترمیم دیفکت ایجاد شده در استخوان آهیانه خرگوش به صورت هیستولوژیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: GBR یک روند ترمیمی است که برای درمان نقایص استخوانی استفاده می شود. در این روند استخوان جدیدی در حفره استخوانی ایجاد می شود. هدف از این مطالعه مقایسه و کاربرد و عدم کاربرد مرجان شاخ گوزنی در ترمیم دیفکت ایجاد شده در استخوان پاریتال خرگوش به صورت هیستولوژیک بود.مواد و روش ها: در این تحقیق تجربی از ۵ سر خرگوش نیوزلندی استفاده شد. در هر خرگوش سه ضایعه در استخوان آهیانه ایجاد شد. غشای محافظ شرکت Vebas قرار گرفت. ضایعه دوم نتها با Madrepora و بدون غشای محافظ پر شد. ضایعه سوم خالی رها شد و تنها روی آن با غشای محافظ پوشانده شد. خرگوش های اول تا پنجم به ترتیب بعد از ۱۵ ,۱۴ ,۱۱ ,۹ ,۸ هفته کشته شده و از آنها نمونه برداری شد. نمونه ها به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده شدند. داده ها به آزمون هایMann –whitney , Kruskal – wallis مورد قضاوت آماری قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان دادند که از نظر هیستولوژیکی در دیفکت هایی که با Madrepora به همراه غشای محافظ پر شده بودند ترابکول های ضخیم مشاهده شد. در گروه دوم ترابکول ها تنها در اطراف دیفکت مشاهده شدند. در گروه سوم با بافت همبند پر شده بود. پس از ۱۵, ۱۴, ۱۱, ۹, ۸ هفته در اطراف ذرات Madrepora شکل گیری استخوان جدید دیده شد. ذرات Madrepora به طور کامل در بافت استخوانی جدید آمیخته شده و در طول ترمیم استخوان جذب شدند.نتیجه گیری: ذرات Madrepora بخوبی با بافت های بدن خرگوش سازگاری داشته و به تسریع در روند ترمیم نقص استخوانی ایجاد شده در خرگوش منجر می شوند.

کلید واژه: غشای محافظ، استخوان سازی،Vebas, Madrepora

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.