بررسی مقایسه ای تطابق حاشیه ای چهار ماده پر کننده انتهای ریشه توسط SEM


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای تطابق حاشیه ای چهار ماده پر کننده انتهای ریشه توسط SEM دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای تطابق حاشیه ای چهار ماده پر کننده انتهای ریشه توسط SEM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای تطابق حاشیه ای چهار ماده پر کننده انتهای ریشه توسط SEM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای تطابق حاشیه ای چهار ماده پر کننده انتهای ریشه توسط SEM :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: تاکنون مواد زیادی جهت پر کردن انتهای ریشه حین جراحی اندودنتیک مورد استفاده قرار گرفته است. خواص مطلوب MTA در مطالعات مختلف in vitro و in vivo ثابت شده است. از سوی دیگر بر اساس مطالعات انجام شدهRoot MTA (MTA ایرانی) و سیمان پرتلند از لحاظ خواص فیزیکی و بیولوژیک مشابه MTA می باشد. هدف از این مطالعه بررسی مقایسه ای تطابق حاشیه ای چهار ماده پر کننده انتهای ریشه ( Root MTA, White Pro root MTA, Gray Pro root MTA) و سیمان پرتلند نوع I توسط میکروسکوپ الکترونی اسکنینگ (SEM) بود.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی ۸۰ دندان تک ریشه انتخاب شدند. آماده سازی کانال ها به روشStep– Back انجام شد. پس از قطع و تهیه حفره انتهای ریشه، دندان ها به طور تصادفی به ۴ گروه مساوی تقسیم شدند. در هر یک از گروه ها یکی از مواد مورد آزمایش در حفرات قرار گرفتند. پس از قالبگیری از انتهای ریشه ها نمونه های رپلیکا توسط SEM مورد بررسی قرار گرفتند. محیط هر نمونه بر روی فوتوگراف ها به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم و در هر قسمت حداکثر میزان فاصله بین ماده پر کننده و دیواره حفره اندازه گیری گردید. میانگین اعداد به عنوان میانگین حداکثر فواصل بین ماده پر کننده و دیواره حفره آن نمونه در نظر گرفته شد و در نهایت در هر گروه میانگین اعداد بدست آمده برای هر نمونه محاسبه و به عنوان میانگین حداکثر فواصل اندازه گیری شده بین ماده پر کننده و دیواره های حفره آن گروه در نظر گرفته شد. تطابق حاشیه ای در گروه های مختلف با استفاده از آزمون آنالیز واریانس یکطرفه، همچنین آزمون مقایسات چند گانه Tukey محاسبه و با یکدیگر مقایسه شدند.یافته ها: در پایان آزمایش، میانگین حداکثر فواصل اندازه گیری شده بین ماده پر کننده و دیواره حفره انتهای ریشه به ترتیب برای گروه Gray Pro root MTA برابر با ۱۲.۸۸۸۰ میکرون (mm)، برای گروه White Pro root MTA برابر با ۱۶.۳۹۷۵ میکرون (mm) ، برای گروه Root MTA برابر با ۱۵.۴۱۸۵ میکرون (mm) و برای گروه سیمان پرتلند ۱۱.۳۱۵۰ میکرون (mm) بود. آنالیز آماری نشان داد که تطابق حاشیه ای در مورد سیمان پرتلند نوع I بطور معنی داری بهتر از Root MTA و White Pro root MTA ( P<0.0001 ) و در مورد Gray Pro root MTA نیز به طور معنی داری بهتر ازWhite Pro root MTA بود (P < 0.0001).نتیجه گیری: طبق این مطالعه تطابق حاشیه ای سیمان پرتلند و Root MTA با Pro root MTA قابل مقایسه بوده، می توان به استفاده از سیمان پرتلند که بسیار مقرون به صرفه بوده و در کلینیک در دسترس می باشد امیدوار بود.

کلید واژه: تطابق حاشیه ای مواد پر کننده انتهای ریشه، Pro root MTA، Root MTA، سیمان پرتلند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.