بررسی رابطه میزان تری گلیسرید و کلسترول خون و وضعیت پریودنتال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه میزان تری گلیسرید و کلسترول خون و وضعیت پریودنتال دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه میزان تری گلیسرید و کلسترول خون و وضعیت پریودنتال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه میزان تری گلیسرید و کلسترول خون و وضعیت پریودنتال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه میزان تری گلیسرید و کلسترول خون و وضعیت پریودنتال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: در سال های اخیر نقش عفونت های پریودنتال به عنوان عاملی خطر ساز (Risk factor) برای برخی بیماری های سیستمیک توجه خاصی را به خود جلب کرده اند. مطالعات اخیر به تاثیر عفونت های پریودنتال بر مشکلات سیستمیک نظیر بیماری های عروق کرونر قلب، فشار خودن و دیابت اشاره داشته اند. مطالعه حاضر با هدف مقایسه میزان چربی های خون ناشتا در افراد مبتلا به بیماری های پریودنتال و افراد سالم از نظر پریودنتال صورت پذیرفت.مواد و روش ها: این مطالعه به روش تحلیلی (Analytical) انجام گرفت. ۴۰ بیمار مبتلا به پریودنتیت مراجعه کننده به بخش پریودنتیکس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی قبل از انجام هرگونه درمان پریودنتال گروه مورد و ۴۰ فرد غیر مبتلا به پریودنتیت گروه شاهد را تشکیل دادند. پارامترهای پریودنتال (PPD) Probing Pocket Depth، (PLI) Plaque Index، (BOP) Bleeding on Probing و (CAL) Clinical Attachment Level برای کلیه دندان ها اندازه گیری شدند. پارامترهای پاراکلینیکی اندازه گیری شده عبارت بودند از: HDL , LDL, Triglyceride, Total cholestrole. سپس شاخص توده بدنی (Body Mass Index) و تعداد دندان های از دست رفته در هر بیمار ثبت گردید. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از آزمون های آماری اسمیرنوف– کلوموگروف، Kruskal Wallis، آنالیز واریانس، ضریب همبستگیExact Fisher Spearman وStudent –t استفاده شد. نتایج آزمون ها در سطح معنی داری ۰.۰۵ ارایه شدند.یافته ها: نتایج بدست آمده حاکی از این بود که بین پارامترهای پاراکلینیکی اندازه گیری شده در گروه مورد و شاهد اختلاف معنی داری وجود نداشت اما در گروه شاهد بین میزان BOP و کلسترول ارتباط معنی دار مستقیم وجود داشت، بدین معنی که با افزایش میزان BOP در گروه شاهد، میزان کلسترول افراد افزایش یافته بود (P=0.01) و در گروه مورد نیز بین میزان PPD با کلسترول، LDL و تعداد دندان های از دست رفته ارتباط معنی دار مستقیم وجود داشت، بدین معنی که با افزایش PPD میزان کلسترول، LDL و تعداد دندان های از دست رفته نیز افزایش یافت (P=0.019 , P=0.034 , P=0.037). همچنین در گروه مورد بین میزان BOP با کلسترول و LDL رابطه مستقیم معنی دار وجود داشت یعنی با افزایش میزان BOP، مقدار کلسترول و LDL در افراد افزایش یافته بود (P=0.006 , P=0.005).نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که در بیماران مبتلا به پریودنتیت با افزایش پارامترهای BOP و PPD ، میزان کلسترول و LDL خون افزایش می یابد اما مشخص نیست که تغییرات مشاهده شده در متابولیسم لیپیدها علت پریودنتیت می باشند یا پیامد آن.

کلید واژه: کلسترول، تری گلیسرید، پریودنتیت مزمن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.