آثار ذرت سیلویی عمل آوری شده و کاه ملاس دار عمل آوری شده در پروار گوساله های نر هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آثار ذرت سیلویی عمل آوری شده و کاه ملاس دار عمل آوری شده در پروار گوساله های نر هلشتاین دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آثار ذرت سیلویی عمل آوری شده و کاه ملاس دار عمل آوری شده در پروار گوساله های نر هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آثار ذرت سیلویی عمل آوری شده و کاه ملاس دار عمل آوری شده در پروار گوساله های نر هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آثار ذرت سیلویی عمل آوری شده و کاه ملاس دار عمل آوری شده در پروار گوساله های نر هلشتاین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۲۶

اثر ذرت سیلوشده و گاه عمل آوری شده با اوره بر روی مصرف خوراک، قابلیت هضم، توان تولید و خصوصیات لاشه گوساله های هلشتاین مورد مطالعه قرار گرفت. ۲۴ راس گوساله نر با سن حدود ۶ ماه و متوسط وزن زنده ۲۰۳.۵±۶۴ کیلوگرم در قالب یک طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۶ جیره و ۴ تکرار به مدت ۱۲۰ روز با جیره های کاملا مخلوط شده زیر تغذیه شدند. الف: جیره۱ (۵۰% کنسانتره + ۳۵% یونجه + ۱۵% ذرت سیلوشده عمل آوری نشده)، ب: جیره۲ (۵۰% کنسانتره + ۵۰%یونجه خشک)، ج: جیره۳ (۵۰% کنسانتره + ۵۰% ذرت سیلوشده عمل آوری نشده)، د: جیره۴ (۵۰% کنسانتره + ۵۰% ذرت سیلوشده عمل آوری شده با اوره)، ه: جیره۵ (۵۰% کنسانتره + ۵۰% کاه جوعمل آوری شده با اوره)، و: جیره ۶ (۸۵% کنسانتره و ۱۵% یونجه خشک) بودند. در تمام جیره ها از یک نوع کنسانتره استفاده شد. در عمل آوری ذرت سیلویی از سطح ۰.۵ درصد اوره براساس وزن تر و در عمل آوری کاه از محلول ۵ درصد اوره استفاده شد. در طول مدت آزمایش هر ۱۵ روز یکبار افزایش وزن و بازده غذایی اندازه گیری گردید. قابلیت هضم جیره ها با استفاده از اکسید کرم سه ظرفیتی (Cr2O3) تعیین شد. در پایان آزمایش گوساله ها ذبح، درصد لاشه و قطعات آن اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تفاوت بین میانگین ماده خشک مصرفی روزانه در بین جیره های غذایی و گروههای وزنی معنی داری است (P<0.05). بیشترین میانگین ماده خشک مصرفی مربوط به جیره ۶ (۸.۶۲۲ کیلوگرم) و کمترین مقدار مربوط به جیره ۵ (۵.۸۵۴ کیلوگرم)بود. بیشترین میانگین افزایش وزن روزانه با (۱.۴۲۹ کیلوگرم) مربوط به جیره ۶ (محتوی ۸۵% کنسانتره و ۱۵% یونجه) بود و کمترین (۰.۸۵۵ کیلوگرم) مربوط به جیره ۵ (محتوی۵۰% کنسانتره و۵۰% کاه عمل آوری شده) بود. بهترین بازده غذایی مربوط به جیره ۶ (۱۶.۵۷۴ درصد) و بدترین میانگین مربوط به جیره ۵ (۱۵.۱۱۸ درصد) بود. تفاوت بین میانگین های ضریب تبدیل غذایی در جیره های غذایی و گروههای وزنی معنی دار نبود. بهترین میانگین ضریب تبدیل غذایی نیز در جیره ۶ مشاهده شد (۶.۰۳۴ کیلوگرم) و بدترین از آن جیره ۵ با میانگین (۶.۶۱۵ کیلوگرم) بود. در قابلیت هضم ماده خشک جیره ۶ (با ۷۰.۰۵ درصد) بالاترین بود، درصورتیکه درصد مربوط به جیره ۵ (با ۵۸.۲۲ درصد) پایین ترین بود. از نظر وزن قطعات لاشه، سطح مقطع ماهیچه راسته، وزن چربی داخلی، فقط جیره ۵ نسبت به بقیه جیره ها بالاتر و اختلاف معنی داری نشان داد (P<0.05). از روش ترقیق اوره جهت تعیین ترکیبات بدن زنده گوساله نتایج مثبت به دست آمد ومی توان جهت تخمین ترکیبات بدن که همبستگی در آن مثبت وبالا می باشد، بکار گرفت.

کلید واژه: اوره، پروار، ذرت سیلویی، عمل آوری، گوساله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.