بررسی چندشکلی های DNA در بین تعدادی از ژنوتیپ های پنبه آپلند (Gossypium hirsutum L.) با استفاده از تکنیک RAPD-PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی چندشکلی های DNA در بین تعدادی از ژنوتیپ های پنبه آپلند (Gossypium hirsutum L.) با استفاده از تکنیک RAPD-PCR دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی چندشکلی های DNA در بین تعدادی از ژنوتیپ های پنبه آپلند (Gossypium hirsutum L.) با استفاده از تکنیک RAPD-PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی چندشکلی های DNA در بین تعدادی از ژنوتیپ های پنبه آپلند (Gossypium hirsutum L.) با استفاده از تکنیک RAPD-PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی چندشکلی های DNA در بین تعدادی از ژنوتیپ های پنبه آپلند (Gossypium hirsutum L.) با استفاده از تکنیک RAPD-PCR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۶

در این مطالعه، آنالیز RAPD جهت بررسی چند شکلی های DNA بین تعدادی از ژنوتیپ های پنبه آپلند مورد استفاده قرار گرفت. بیست و شش ژنوتیپ با۹۰ آغازگر تصادفی ۱۰ نوکلئوتیدی با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR ) بررسی گردیدند. بیست و یک آغازگر در تمام ۲۶ ژنوتیپ پنبه، چندشکلی نشان دادند و از تعداد کل ۲۳۷ قطعه DNA تکثیر شده، ۲۱۹ قطعه (%۹۲.۴) چند شکل بودند. جهت تخمین فاصله ژنتیکی، از ۱۳ آغازگر که بیشترین چند شکلی را در میان ژنوتیپ ها نشان دادند، استفاده شد. تجزیه کلاستر به روش UPGMA پس از آنالیز چند متغیره براساس ضرایب تشابه جاکارد نشان داد که ۲۶ ژنوتیپ می توانند در شش گروه قرار گیرند. ماتریس تشابه داده ها مشخص کرد که ژنوتیپ های ۸۲۲۰۳-۱۸۹ و سای اکرا-۳۲۴ دارای تشابه %۱۰.۴ ، در حالی که زودرس موتاژنز و بختگان به میزان %۴۳.۶ مشابهند. ضرایب تشابه اغلب ژنوتیپ های دیگر در محدوده ای بین %۱۵-۳۵ بود. نتایج به دست آمده، خویشاوندی های ژنتیکی ژنوتیپ های آمریکایی و رقم شاهد ساحل را با تعدادی از ژنوتیپ های با منشاهای مختلف آشکار ساخت. این تجزیه و تحلیل روشن نمود که خویشاوندی های ژنتیکی اکثر ژنوتیپ ها مربوط به مرکز پیدایش آنهاست. نتایج نشان داد که آنالیز RAPD، ابزاری قوی برای کمک به تشخیص خویشاوندی های ژنتیکی در میان ژنوتیپ های پنبه می باشد.

کلید واژه: پنبه، چندشکلی، DNA, RAPD, PCR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.