مقایسه فعالیت سیتوتوکسیسیتی سلول های کشنده طبیعی (NK-cells) انسان با دو روش فلوسیتومتری و رها‌سازی لاکتات دهیدروژناز (LDH)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه فعالیت سیتوتوکسیسیتی سلول های کشنده طبیعی (NK-cells) انسان با دو روش فلوسیتومتری و رها‌سازی لاکتات دهیدروژناز (LDH) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه فعالیت سیتوتوکسیسیتی سلول های کشنده طبیعی (NK-cells) انسان با دو روش فلوسیتومتری و رها‌سازی لاکتات دهیدروژناز (LDH)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه فعالیت سیتوتوکسیسیتی سلول های کشنده طبیعی (NK-cells) انسان با دو روش فلوسیتومتری و رها‌سازی لاکتات دهیدروژناز (LDH)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه فعالیت سیتوتوکسیسیتی سلول های کشنده طبیعی (NK-cells) انسان با دو روش فلوسیتومتری و رها‌سازی لاکتات دهیدروژناز (LDH) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: سلول های کشنده طبیعی (NK-cells) جزء سیستم ایمنی ذاتی بدن بوده، نقش مهمی در مکانیزم های تنظیمی و محافظتی در انسان ایفا می‌ کنند. جهت ارزیابی فعالیت سیتوتوکسیسیتی سلول های NK روش های متعددی توسعه پیدا کرده است. روش کلاسیک سنجش رها‌سازی ۵۱Cr، یک روش مرسوم برای ارزیابی سیتوتوکسیسیتی است، اما وجود معایب متعدد در این روش، نیاز به یک روش ارزیابی قابل اعتماد جدید را افزایش داده است. در این تحقیق، یک روش مبتنی بر فلوسیتومتری جهت ارزیابی فعالیت کشندگی سلول های NK ارایه گردید. این سنجش مبتنی بر استفاده از دو رنگ فلوروکروم D275 و PI است.روش بررسی: به منظور ارزیابی روش فلوسیتومتری، سلول های تک هسته‌ ای خون محیطی (PBMC) یک فرد به ظاهر سالم در زمان های متفاوت جمع آوری و سپس هر نمونه چند بار با دو روش فلوسیتومتری و روش استاندارد رهاسازی آنزیم لاکتات دهیدروژناز (LDH) مورد آزمون قرار گرفت. در این مطالعه، سلول های هدف (K562) قبل از انکوباسیون با سلول های افکتور (PBMC)، با رنگ D275 لیبل شدند و در نهایت رنگ PI افزوده شده و مورد تجزیه فلوسیتومتری قرار گرفتند. این روش فلوسیتومتری منجر به افتراق چهار جمعیت سلولی گشت: سلول های هدف زنده، سلول های هدف مرده، سلول های افکتور زنده، سلول های افکتور مرده.یافته ها و نتیجه گیری: نتایج حاصل از میزان سیتوتوکسیسیتی سلول های NK انسان با دو روش فلوسیتومتری و کالریمتریک رهاسازی لاکتات دهیدروژناز در دو شرایط عادی و پس از انجام ورزش شدید به طور کامل با هم متناسب بوده، هیچ اختلاف معناداری بین آنها دیده نشد (p=0.3). بنابراین سنجش فلوسیتومتری با استفاده از D275 و PI یک روش دقیق، قابل تکرار و حساس است که قابلیت ارزیابی فعالیت سیتوتوکسیسیتی سلول های NK را دارد.

کلید واژه: سلول های کشنده طبیعی، سیتوتوکسیسیتی، فلوسیتومتری، رهاسازی لاکتات دهیدروژناز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.