بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۴

در این تحقیق اثر دماهای ۴۰ و ۴۵ و ۵۰ درجه سلسیوس و غلظت های ۵۰ و ۷۰ درصد محلول های سوکروز و گلوکز حاوی مقادیر مختلف (صفر، نیم و یک درصد) نمک کلرور سدیم بر سرعت یا سینتیک فرآیند خشک کردن اسمزی سیب رقم گلدن دلیشس بعنوان میوه مدل مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که با افزایش دما وغلظت محلول اسمزی میزان جذب ماده جامد از محلول اسمزی به سمت بافت نمونه ها به ترتیب به صورت خطی ونمایی زیاد می گردد. همچنین افزودن مقدار محدودی نمک کلرور سدیم به محلول اسمزی موجب کاهش میزان جذب ماده خشک (ازمحلول اسمزی به سمت میوه) و افزایش شدت آبگیری از میوه می گردد. ازطرف دیگر با افزایش دمای محلول های محتوی ۷۰ درصد سوکروز کارآیی فرآیند اسمزی کاهش می یابد. از مجموع بررسی های به عمل آمده مشخص شد که بیشترین کارآیی فرآیند اسمزی مربوط به نمونه های سیبی است که در معرض محلول ۵۰ درصد سوکروز و حاوی یک درصد نمک کلرور سدیم در دمای ۵۰ درجه سلسیوس قرار گرفته است.

کلید واژه: خشک کردن اسمزی، افزایش ماده خشک، برگ خشک سیب، فعال کننده های اسمزی، شدت آبگیری، محلول ساکارز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.