ارزیابی آزمایشگاهی استحکام در برابر شکست دندان های مولر اندو شده پس از ترمیم با کامپوزیت رزین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی آزمایشگاهی استحکام در برابر شکست دندان های مولر اندو شده پس از ترمیم با کامپوزیت رزین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی آزمایشگاهی استحکام در برابر شکست دندان های مولر اندو شده پس از ترمیم با کامپوزیت رزین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی آزمایشگاهی استحکام در برابر شکست دندان های مولر اندو شده پس از ترمیم با کامپوزیت رزین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی آزمایشگاهی استحکام در برابر شکست دندان های مولر اندو شده پس از ترمیم با کامپوزیت رزین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: با توجه به اهمیت ترمیم دندان های مولر بعد از اندو، هدف از این مطالعه آزمایشگاهی تعیین استحکام در برابر شکست دندان های مولر اندوشده پس از ترمیم با یک نوع کامپوزیت رزین مستقیم تحت تاثیر نیروهای بازسازی شده جویدن بود.مواد و روش ها: در این تحقیق مداخله ای موازی، یک صد و هفده دندان مولر پایین انسان انتخاب شدند. برای نمونه ها درمان ریشه انجام شد. دندان ها ابتدا به ۳ گروه ۳۹ تایی براساس نوع تهیه حفرات مختلف تقسیم شدند: MOD وسیع، MOD وسیع به اضافه کوتاه کردن کاسپ های لینگوال (CCL) و MOD وسیع به همراه کوتاه کردن کاسپ های باکال و لینگوال (CCBL). گروه کنترل شامل ۱۳ عدد دندان سالم بود. پس از ترمیم توسط یک کامپازیت قابل تراکم (Tetric Ceram HB)، هر گروه به ۳ زیر گروه ۱۳ تایی تقسیم و تحت چرخه های نیرو در دستگاه دهان مصنوعی قرار گرفتند، به ترتیب: بدون هیچ چرخه، یک میلیون و دو میلیون چرخه. سپس نمونه ها در دستگاه اینستران با سرعت ۵mm/min تحت نیروی فشاری شکسته شدند. برای مقایسه میانگین استحکام در برابر شکست گروه های آزمایشی و کنترل از آنالیز واریانس و تست دانکن استفاده شد (a=0.05).یافته ها: نتایج بررسی حاضر نشان داد که دو متغیر تهیه حفره و زمان بر یکدیگر تاثیر متقابل آماری داشتند (P<0.05). همچنین در حفرات MOD بالاترین استحکام شکست بلافاصله بعد از ترمیم مشاهده شد (P<0.05)(338.292 kgf) که اختلاف آماری قابل ملاحظه ای با گروه های چهار (۲۴۹.۸۶۹۱ kgf) و هشت ساله (۲۱۰.۲۰۸ kgf) داشت. کمترین میزان استحکام شکست مربوط به گروه CCBL در ابتدای ترمیم بود (P<0.05)(239.65 kgf). همچنین بالاترین میزان استحکام شکست به گروه CC-L بعد از چهار (۲۶۹.۹۵۹ kgf) و هشت سال (۲۹۰.۸۹۲ kgf) مربوط بود (P<0.05). در بین تمام گروه ها، گروه کنترل (دندان های سالم) بالاترین میزان استحکام شکست نشان داد (۳۴۶ kgf).نتیجه گیری: ترمیم های ادهزیو کامپازیت رزین در دندان های مولر زمانی که کاسپ لینگوال دندان کوتاه شود می توانند تا چهارساله پس از ترمیم استحکام در برابر شکستی معادل دندان دست نخورده را دارا باشند.

کلید واژه: استحکام شکست، اندو شده، مولر، کامپازیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.