اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۴

این آزمایش به منظور بررسی اثر نمک های کلسیمی اسید چرب بر صفات تولیدی مرغهای تخمگذار اجرا گردید. در این آزمایش ابتدا نمک کلسیمی اسید چرب ساخته شد و سپس انرژی متابولیسمی تصحیح شده برای ازت اسید چرب و نمک کلسیمی آن به روش بیولوژیکی و با استفاده از روش تجزیه ضریب تابعیت تعیین گردید. انرژی متابولیسمی تصحیح شده برای ازت اسید چرب و نمک کلسیمی آن به ترتیب ۶۵۸۸ (کیلوکالری بر کیلوگرم) و ۵۷۶۰ (کیلوکالری بر کیلوگرم) برآورد گردید. سپس به منظور بررسی اثر اسید چرب و نمک های کلسیمی آن بر صفات تولیدی مرغهای تخمگذار، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۷ گروه آزمایشی در ۳ تکرار بر روی ۱۸۹ قطعه مرغ تخمگذار از نژاد لگهورن سفید، آمیخته تجاری “های-لاین” در سن ۵۲ هفتگی با تولید تخم مرغ و وزن بدن یکسان انجام شد و دوره آزمایش ۱۲ هفته بود. جیره های آزمایشی عبارت بودند از: ۱) جیره شاهد، ۲) جیره حاوی ۵/۱ درصد اسید چرب، ۳) جیره حاوی ۳ درصد اسید چرب، ۴) جیره حاوی ۴.۵ درصد اسید چرب، ۵) جیره حاوی ۱.۵ درصد نمک کلسیمی، ۶) جیره حاوی ۳ درصد نمک کلسیمی، ۷) جیره حاوی ۴.۵ درصد نمک کلسیمی. بین جیره های آزمایشی اختلاف معنی داری (P<0/05) در وزن تخم مرغ، کیفیت داخلی تخم مرغ، وزن و درصد پوسته مشاهده نگردید. اما بین جیره های آزمایشی از نظر درصد تخمگذاری، تولید روزانه تخم مرغ، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و هزینه خوراک به ازای تولید هر کیلوگرم تخم مرغ تفاوت معنی داری وجود داشت (P<0/05). بیشترین درصد تخمگذاری، تولید روزانه تخم مرغ (گرم روز مرغ) و مطلوبترین ضریب تبدیل و هزینه خوراک برای تولید هر کیلوگرم تخم مرغ مربوط به جیره حاوی ۴.۵ درصد نمک اسید چرب بود. بیشترین میزان مصرف خوراک متعلق به جیره شاهد و کمترین آن مربوط به جیره حاوی ۳ درصد نمک اسید چرب بود. نتایج نشان داد که استفاده از اسیدهای چرب تا میزان ۴.۵ درصد در جیره و همچنین نمک های کلسیمی اسید چرب تا سطح ۳ درصد جیره می تواند عملکرد مرغهای تخمگذار را بهبود بخشد و هزین هخوراک به ازای تولید هر کیلوگرم تخم مرغ را کاهش دهد. همچنین سطح ۳ درصد نمک کلسیمی در جیره می تواند به خوبی جایگزین سطوح تا ۴.۵ درصد اسید چرب گردد ولی سطح ۴.۵ درصد نمک کلسیمی باعث عملکرد بهتر مرغ تخمگذار در مقایسه با جیره شاهد نگردید.

کلید واژه: طیور، تغذیه، چربیها، اسیدهای چرب، نمک های کلسیمی، صابون های کلسیمی، مرغهای تخم گذار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.