مقاله بررسی تاثیر پنج آفت کش روی شته معمولی گندم (Schizaphis graminum (Hom.: Aphididae


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پنج آفت کش روی شته معمولی گندم (Schizaphis graminum (Hom.: Aphididae دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پنج آفت کش روی شته معمولی گندم (Schizaphis graminum (Hom.: Aphididae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پنج آفت کش روی شته معمولی گندم (Schizaphis graminum (Hom.: Aphididae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پنج آفت کش روی شته معمولی گندم (Schizaphis graminum (Hom.: Aphididae :

مقاله بررسی تاثیر پنج آفت کش روی شته معمولی گندم (Schizaphis graminum (Hom.: Aphididae که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۱۹ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر پنج آفت کش روی شته معمولی گندم (Schizaphis graminum (Hom.: Aphididae
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آفت کش
مقاله زیست سنجی
مقاله شاخص پتانسیل نسبی کاهش غلظت
مقاله شته معمولی گندم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سورگوم جارویی با سطح زیر کشت وسیع یکی از محصولات مهم کشاورزی منطقه میانه می باشد. از بین شته های غلات، شته معمولی گندم یکی از شته های زیان آور این محصول بوده و باعث کاهش محصول می شود. کشاورزان منطقه برای جلوگیری از خسارت شته ها ۴-۳ بار از فرمولاسیون های ایرانی و خارجی حشره ‎کش های اکسی دی متون متیل (اکسی دی متون متیل) به نسبت ۲-۱ در هزار و تیومتون (اکاتین) به نسبت ۲-۱ در هزار استفاده می کنند. در این طرح به منظور استفاده از حشره کش های موثر و کاهش دفعات سم پاشی با هدف اقتصادی تر شدن تولید محصول و حفظ سلامت کشاورزان و محیط زیست، علاوه بر مقایسه تاثیر شته کش های متداول در منطقه میانه (تیومتون و اکسی دی متون متیل) روی شته معمولی گندم، تاثیر حشره کش کنفیدور (که کمتر در میانه مصرف می شود) و دو حشره کش پریمیکارب و مالاتیون (از حشره کش های توصیه شده سازمان حفظ نباتات برای مبارزه با شته ها) به روش مقایسه میانگین LC50 هر یک از حشره کش ها و محاسبه شاخص پتانسیل نسبی کاهش غلظت (RPRC) بررسی شد. نتایج نشان داد که کنفیدور، پریمیکارب و اکسی دی متون متیل خارجی موثرترین حشره کش ها روی شته معمولی گندم بوده و به دلیل LC50 نسبتا پایین دارای شاخص پتانسیل نسبی کاهش غلظت بالایی بودند و این نشان می دهد که با دزهای توصیه شده به احتمال زیاد می توانند در مزرعه بیش از ۵۰ درصد در جمعیت شته معمولی گندم تلفات ایجاد کنند که در کنفیدور با شاخص ۲۲۵۶، امکان کاهش دز مصرفی بیشتر از سایر حشره کش ها بود. علاوه بر این فرمولاسیون های خارجی تیومتون و اکسی دی متون متیل بهتر از فرمولاسیون های ایرانی بودند. هم ‎چنین حشره کش های سیستمیک به جز تیومتون ایرانی، موثرتر از حشره کش تماسی مالاتیون بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.