مقاله ساخت دزیمتر ترمولومینسانس کلسیم فلورید و بررسی تاثیر ناخالصی Dy بر خواص دزیمتری آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ساخت دزیمتر ترمولومینسانس کلسیم فلورید و بررسی تاثیر ناخالصی Dy بر خواص دزیمتری آن دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساخت دزیمتر ترمولومینسانس کلسیم فلورید و بررسی تاثیر ناخالصی Dy بر خواص دزیمتری آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت دزیمتر ترمولومینسانس کلسیم فلورید و بررسی تاثیر ناخالصی Dy بر خواص دزیمتری آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساخت دزیمتر ترمولومینسانس کلسیم فلورید و بررسی تاثیر ناخالصی Dy بر خواص دزیمتری آن :

مقاله ساخت دزیمتر ترمولومینسانس کلسیم فلورید و بررسی تاثیر ناخالصی Dy بر خواص دزیمتری آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه ۷۷ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: ساخت دزیمتر ترمولومینسانس کلسیم فلورید و بررسی تاثیر ناخالصی Dy بر خواص دزیمتری آن
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلسیم فلورید
مقاله دزیمتر ترمولومینسانس
مقاله دیسپروسیم
مقاله منحنی درخشندگی
مقاله حساسیت
مقاله محوشدگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این کار تحقیقاتی، نمونه های کلسیم فلورید، به شکل قرص، تحت تابش گامای چشمه کبالت قرار داده شد و بلافاصله شدت نوردهی توسط دستگاه TLDخوان تعیین گردید. قله های منحنی درخشش در دماهای تقریبا برابر ۱۳۵، ۱۷۰، ۲۶۰ و ۳۷۰ درجه سانتی گراد مشاهده شد. قله اصلی در دمای ۲۶۰ درجه سانتی گراد قرار دارد. در این پژوهش حساسیت کلسیم فلورید خالص و تاثیر ناخالصی دیسپروسیم (Dy) بر آن بررسی و با مقدار ۲ درصد مولی دیسپروسیم بیش ترین میزان حساسیت مشاهده شد. حساسیت این دزیمتر حدود ۵ برابر TLD-100 است که با افزودن ناخالصی دیسپروسیم به حدود ۱۸ برابر رسید. میزان محوشدگی در دمای اتاق در طول یک روز، دو روز و ۵۰۰ ساعت، به ترتیب، ۱۳، ۳۶ و ۵۰ درصد تعیین گردید. پس از ۱۰ بار تکرار پرتودهی، و متعاقب آن انجام عملیات خواندن و بازپخت تحت شرایط معین، تکرارپذیری این دزیمتر مورد تایید قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.