مقاله مقایسه چندشکلی موجود در ناحیه اینترون ۲ ژن لپتین (Leptin) در گاوهای تالشی و هلشتاین با استفاده از تکنیک PCR-RFLP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه چندشکلی موجود در ناحیه اینترون ۲ ژن لپتین (Leptin) در گاوهای تالشی و هلشتاین با استفاده از تکنیک PCR-RFLP دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه چندشکلی موجود در ناحیه اینترون ۲ ژن لپتین (Leptin) در گاوهای تالشی و هلشتاین با استفاده از تکنیک PCR-RFLP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه چندشکلی موجود در ناحیه اینترون ۲ ژن لپتین (Leptin) در گاوهای تالشی و هلشتاین با استفاده از تکنیک PCR-RFLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه چندشکلی موجود در ناحیه اینترون ۲ ژن لپتین (Leptin) در گاوهای تالشی و هلشتاین با استفاده از تکنیک PCR-RFLP :

مقاله مقایسه چندشکلی موجود در ناحیه اینترون ۲ ژن لپتین (Leptin) در گاوهای تالشی و هلشتاین با استفاده از تکنیک PCR-RFLP که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۲۱ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه چندشکلی موجود در ناحیه اینترون ۲ ژن لپتین (Leptin) در گاوهای تالشی و هلشتاین با استفاده از تکنیک PCR-RFLP
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چندشکلی
مقاله ژن لپتین
مقاله تالشی
مقاله هلشتاین
مقاله گاو
مقاله PCR-RFLP

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اختلافات عمده ای در تولید شیر، گوشت و صفات تولید مثلی گاوهای تالشی و هلشتاین مشاهده می شود. در این تحقیق به منظور شناخت مکانیزم های مولکولی به وجود آورنده این تفاوت ها در سطح ژن ها، چندشکلی موجود در ناحیه اینترون۲ ژن لپتین در دو جمعیت گاو مذکور مورد مقایسه قرار گرفت. برای این منظور استخراج DNA به کمک روش تغییر یافته نمکی از نمونه های خون ۱۰۰ راس گاو (۷۰ راس گاو تالشی و ۳۰ راس گاو هلشتاین) صورت گرفت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) جهت تکثیر قطعه ۴۲۲ جفت بازی از اینترون ۲ ژن لپتین انجام گرفت. قطعه تکثیر شده سپس به وسیله آنزیم محدودالاثر Sau3AI جهت تشخیص ژنوتیپ های این ژن مورد هضم آنزیمی قرار گرفت. فراوانی ژنوتیپ های AA، AB و BB به ترتیب ۳۱۴۲ ,۶۱۴۲ و ۷۱۶ درصد در گاوهای تالشی ۵۶۷،۴۳۳ و صفر درصد در گاوهای هلشتاین به دست آمد. فراوانی های آللی برای آلل های A و B نیز به ترتیب ۷۷۱ و ۲۲.۹درصد در گاوهای تالشی و ۷۸.۳و ۲۱۷ درصد در گاوهای هلشتاین برآورد گردید. در هیچ کدام از دو جمعیت مورد مطالعه از نظر جایگاه ژنی لپتین تعادل هاردی- واینبرگ برقرار نبود. هم چنین هتروزیگوتی پایین بود و این امر ممکن است در آینده مشکلات اصلاح نژادی را سبب شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.