مقاله ارزیابی تاثیر سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد مرغ های تخم گذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد مرغ های تخم گذار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد مرغ های تخم گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد مرغ های تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد مرغ های تخم گذار :

مقاله ارزیابی تاثیر سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد مرغ های تخم گذار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۱۳۵ تا ۱۴۲ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تاثیر سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد مرغ های تخم گذار
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عملکرد
مقاله مرغ تخم گذار
مقاله سطوح مواد مغذی
مقاله کیفیت پوسته

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این آزمایش جهت ارزیابی تاثیر سطوح مختلف مواد مغذی بر عملکرد مرغ های تخم گذار انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با تعداد ۳۲۰ قطعه مرغ تخم گذار سویه تجاری های – لاین(W-36) از سن ۳۲ تا ۴۲ هفتگی در ۵ تیمار و ۴ تکرار (با تعداد ۱۶ قطعه مرغ تخم گذار در هر تکرار) انجام گرفت. جیره های غذایی شامل جیره بر اساس توصیه های مواد مغذی راهنمای پرورش های – لاین (W-36) (شاهد)، جیره دارای ۱۰ درصد مواد مغذی کمتر از توصیه های راهنمای پرورش های – لاین(W-36) ، جیره بر اساس توصیه های مواد مغذیNRC سال ۱۹۹۴، جیره دارای ۱۰ درصد مواد مغذی بیشتر ازNRC سال ۱۹۹۴ و جیره حاوی میانگین مواد مغذی توصیه شده در راهنمای پرورش های – لاین (W-36) وNRC سال ۱۹۹۴ با انرژی یکسان مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج نشان داد که عملکرد و صفات تخم مرغ تحت تاثیر معنی دار جیره های غذایی آزمایشی قرار گرفته اند (P<0.05). بر این اساس، وزن تخم مرغ بین تیمارها اختلاف معنی داری داشت (P<0.05). بیشترین وزن تخم مرغ (۶۰۳۵ گرم) در تیمار شاهد مشاهده گردید. بین تیمارها از لحاظ تولید توده ای تخم مرغ نیز اختلاف معنی داری مشاهده شد (P<0.05) و بیشترین مقدار تولید توده تخم مرغ (۵۳۷۲ گرم) در تیمار شاهد و کمترین آن (۴۹۸۴ گرم) در تیمار دریافت کننده جیره بر اساس توصیه های مواد مغذی NRC سال ۱۹۹۴ مشاهده شد. هم چنین تیمارهای آزمایشی در رابطه با ضریب تبدیل غذایی با هم اختلاف معنی دار داشته (P<0.05) و بهترین ضریب تبدیل غذایی مربوط به تیمار شاهد (۲۱۳) بود. اختلاف معنی داری نیز در خصوص وزن و ضخامت پوسته تخم مرغ در بین گروه های آزمایشی مشاهده گردید (P<0.05). بیشترین وزن پوسته (۶۰۷ گرم) به تیمار شاهد اختصاص داشت. هم چنین کمترین ضخامت پوسته (۰۳۰۴ میلی متر) در تیمار استفاده کننده از جیره بر اساس توصیه های مواد مغذی راهنمای پرورش های – لاین (W-36) (شاهد) مشاهده گردید. تفاوت معنی داری در رابطه با سایر صفات از جمله قیمت خوراک مصرفی به ازای هر کیلوگرم تخم مرغ تولیدی مشاهده نگردید. نتایج نشان داد که استفاده از توصیه های مواد مغذی راهنمای پرورش سویه تجاری های – لاین(W-36) باعث بهبود عملکرد و کیفیت پوسته تخم مرغ می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.