بررسی تاثیر سه رژیم غذایی مصنوعی روی خصوصیات بیولوژیک کرم گلوگاه انار( Ectomyelois ceratoniae (Lep.:Pyralidae


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سه رژیم غذایی مصنوعی روی خصوصیات بیولوژیک کرم گلوگاه انار( Ectomyelois ceratoniae (Lep.:Pyralidae دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سه رژیم غذایی مصنوعی روی خصوصیات بیولوژیک کرم گلوگاه انار( Ectomyelois ceratoniae (Lep.:Pyralidae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سه رژیم غذایی مصنوعی روی خصوصیات بیولوژیک کرم گلوگاه انار( Ectomyelois ceratoniae (Lep.:Pyralidae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سه رژیم غذایی مصنوعی روی خصوصیات بیولوژیک کرم گلوگاه انار( Ectomyelois ceratoniae (Lep.:Pyralidae :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نامه انجمن حشره شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۸

کرم گلوگاه انار، Ectomyelois ceratoniae Zell. (Lep.: Pyralidae)، مهمترین آفت انار در ایران است. دوره نشو و نمای این آفت روی سه ترکیب غذایی مصنوعی، نیمه مصنوعی و طبیعی (میوه انار)، در شرایط دمایی ۲۷±۱°C، رطوبت نسبی ۷۵±۵% و دوره نوری ۱۶:۸ (تاریکی: روشنایی) ساعت، در طی سال های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۱ مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. ترکیبات غذایی مورد تحقیق، شامل: ۱- کنجاله سویا ۳۰ گرم، روغن سویا ۵ میلی لیتر، مخمر ۳ گرم، فرمالین ۱ میلی لیتر، ملاس چغندر قند ۲۰ میلی لیتر، آنتی اکسیدانت غذایی ۱ گرم، پودر دانه و پوست انار (خشک شده در Oven) 20 گرم و ۵۰ میلی لیتر آب، ۲- کنجاله سویا ۳۰ گرم، روغن سویا ۵ میلی لیتر، مخمر ۳ گرم، فرمالین ۱ میلی لیتر، ملاس چغندر قند ۲۰ میلی لیتر، نمک طعام ۱ گرم، سولفات آهن ۲.۵ گرم، سبوس برنج ۱۰ گرم، جوانه گندم ۱۰ گرم، آنتی اکسیدانت غذایی ۱ گرم و ۵۰ میلی لیتر آب، ۳- کنجاله سویا ۳۰ گرم، روغن سویا ۵ میلی لیتر، مخمر ۳ گرم، فرمالین ۱ میلی لیتر، ملاس چغندر قند ۲۰ میلی لیتر، آنتی اکسیدانت غذایی ۱ گرم، پودر دانه و پوست انار (خشک شده در Freezer) 20 گرم و ۵۰ میلی لیتر آب و ۴- غذای طبیعی کرم گلوگاه انار (پوست و دانه میوه انار) (تیمار شاهد) بودند. براساس نتایج به دست آمده، کوتاه ترین دوره رشدی لارو، شفیره و حشره بالغ مربوط به ترکیب غذایی شماره ۱، طولانی ترین این دوره ها مربوط به ترکیب غذایی شماره۲ ، کوتاه ترین و طولانی ترین طول عمر حشرات نر و ماده به ترتیب مربوط به ترکیبات غذایی شماره ۲ و ۱، و کمترین و بیشترین میزان نسبت جنسی به ترتیب مربوط به ترکیبات غذایی شماره ۱ و ۲ بود. لاروهای کرم گلوگاه انار برای پنج نسل روی ترکیب غذایی شماره ۱ مورد پرورش قرار گرفتند که درصد ماده های بارور و تعداد تخم آنها در نسل پنجم دارای افزایش قابل ملاحظه ای بود.

کلید واژه: تولید انبوه، غذای مصنوعی، Ectomyelois ceratoniae

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.