بررسی پویایی شناسی جمعیت قوچ و میش ارمنی(Ovis orientalis gmelini) در منطقه حفاظت شده و پناهگاه حیات وحش انگوران، زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پویایی شناسی جمعیت قوچ و میش ارمنی(Ovis orientalis gmelini) در منطقه حفاظت شده و پناهگاه حیات وحش انگوران، زنجان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پویایی شناسی جمعیت قوچ و میش ارمنی(Ovis orientalis gmelini) در منطقه حفاظت شده و پناهگاه حیات وحش انگوران، زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پویایی شناسی جمعیت قوچ و میش ارمنی(Ovis orientalis gmelini) در منطقه حفاظت شده و پناهگاه حیات وحش انگوران، زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پویایی شناسی جمعیت قوچ و میش ارمنی(Ovis orientalis gmelini) در منطقه حفاظت شده و پناهگاه حیات وحش انگوران، زنجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۸

فقدان اطلاعات کافی درباره بسیاری از گونه های حیات وحش مانع از برنامه ریزی دقیق برای مدیریت این گونه ها شده است. در این تحقیق اطلاعاتی در مورد متغیرهای جمعیت شناختی و اندازه جمعیت گوسفند وحشی در منطقه انگوران، زنجان از مهر ۱۳۸۲ تا اردیبهشت ۱۳۸۳ جمع آوری شده است. نتایج سرشماری کل جمعیت در سال ۱۳۸۲ به کمک افراد اداره کل محیط زیست زنجان برابر با ۱۶۵۸ به دست آمد. درستی این مقدار با تقسیم بندی منطقه انگوران به ۸ زیرناحیه و انتخاب تصادفی ۶ مورد از آنها و سرشماری داخل این ۶ زیرناحیه انتخاب شده، بررسی شد. نرخ رشد جمعیت بر اساس داده های به دست آمده از سرشماری طی سال های ۱۳۷۲ الی۱۳۸۲ و برازش رگرسیون خطی به آنها و محاسبه شیب خط رگرسیون به عنوان نرخ رشد جمعیت، به دست آمد. نرخ افزایش ذاتی جمعیت گوسفند وحشی منطقه انگوران با در نظر گرفتن وزن متوسط گوسفند بالغ برابر ۱۰۶/۲۴ کیلوگرم، ۴۷/۰ برآورد شد. نرخ مرگ و میر برای گوسفندهای نر بالغ با جمع آوری جمجمه و تشکیل جدول زندگی محاسبه شد. احتمال های انقراض برای جمعیت گوسفند وحشی ناحیه مورد مطالعه، به کمک نرم افزار ورتکس محاسبه شد. در این زمینه شش سناریوی مختلف شبیه سازی شد و در سناریوی ششم سعی شد با تغییر مکرر شاخص های ورودی ورتکس، نرخ رشد شبیه سازی شده مشابه نرخ رشد محاسبه شده گردد. به دلیل اهمیت انگل ها در پویایی جمعیت گوسفندان وحشی، انگل های سرگین نیز مورد مطالعه قرار گرفت. نتیجه این بررسی شناسایی انگل هایی از جنس های تریشوریس و مارشالاژیا است. همچنین نماتود های معمولی و اووسیت نیز مشخص شدند که برای شناسایی دقیق جنس آنها به کشت آزمایشگاهی آنها نیاز است.

کلید واژه: جمعیت، انگوران، گوسفند ارمنی، ورتکس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.