بررسی قابلیت تولید خمیر کاغذ سودا از ساقه کلزا برای ساخت کاغذ فلوتینگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قابلیت تولید خمیر کاغذ سودا از ساقه کلزا برای ساخت کاغذ فلوتینگ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قابلیت تولید خمیر کاغذ سودا از ساقه کلزا برای ساخت کاغذ فلوتینگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قابلیت تولید خمیر کاغذ سودا از ساقه کلزا برای ساخت کاغذ فلوتینگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قابلیت تولید خمیر کاغذ سودا از ساقه کلزا برای ساخت کاغذ فلوتینگ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۷

این تحقیق با هدف بررسی امکان تولید کاغذ فلوتینگ از ساقه کلزا به روش سودا و مقایسه آن با کاه برنج انجام گرفته است. ترکیبات شیمیایی شامل سلولز، لیگنین، مواد استخراجی و خاکستر به تفکیک برای ساقه کلزا و کاه برنج تعیین شد که میانگین آن برای کلزا به ترتیب ۱/۴۱، ۶/۱۷، ۱۲/۸ و ۲۱/۶ درصد و برای برنج به ترتیب ۷/۴۸، ۲۳/۱۸، ۲۱/۵ و ۱۳ درصد است. برای بررسی قابلیت های ساقه کلزا و تعیین تیمارهای مناسب برای تولید کاغذ فلوتینگ، در هر یک از دو حالت ساقه کلزا و کاه برنج ۳ محدوده از بازده خمیر کاغذ انتخاب شد. در مورد ساقه کلزا تیمارهای انتخاب شده دارای بازده ۹۳/۵۲ تا ۶۸/۵۹ درصد و عدد کاپای ۱۷/۹۷ تا ۱/۶۷ و در مورد کاه برنج تیمارهای انتخاب شده دارای بازده ۳۲/۵۶ تا ۱۲/۶۸ درصد و عدد کاپای ۱۵/۱۷ تا ۰۱/۳۱ بوده اند. پس از پالایش و رسیدن به درجه روانی حدود ۳۰۰±۵۰ (ml،CSF) برای هر یک از تیمارهای منتخب، به ساخت کاغذ فلوتینگ ۱۲۷ گرمی و ارزیابی ویژگی های فیزیکی و مقاومتی آنها اقدام شد. ویژگی های فیزیکی از قبیل ضخامت و دانسیته کاغذ و ویژگی های مقاومتی از جمله مقاومت به پارگی، مقاومت به ترکیدن و له شدن کنگره ای در کاغذ های تهیه شده از تیمارهای منتخب کلزا و برنج بررسی شد. با در نظر گرفتن تجزیه و تحلیل های انجام شده، کاغذهای تهیه شده از خمیر نیمه شیمیایی سودای کلزا در مقایسه با برنج دارای دانسیته پایین تر و خصوصیات مقاومتی بالاتر(بجز شاخص مقاومت به ترکیدن) است. کاغذ فلوتینگ تولیدشده از کلزا در مقایسه با سایر گیاهان غیر چوبی مانند باگاس و کاه غلات، کیفیت قابل قبولی دارد. در نتیجه ساقه کلزا را می توان به عنوان منبع سلولزی احتمالی برای ساخت کاغذ فلوتینگ توصیه کرد.

کلید واژه: ساقه کلزا، کاه برنج، فرآیند سودا، کاغذ کنگره ای و ویژگی های کاغذ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.