نماتودهای انگل داخلی و تراکم جمعیت آنها در مزارع سیب زمینی استان های تهران، سمنان (شاهرود) و آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نماتودهای انگل داخلی و تراکم جمعیت آنها در مزارع سیب زمینی استان های تهران، سمنان (شاهرود) و آذربایجان غربی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نماتودهای انگل داخلی و تراکم جمعیت آنها در مزارع سیب زمینی استان های تهران، سمنان (شاهرود) و آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نماتودهای انگل داخلی و تراکم جمعیت آنها در مزارع سیب زمینی استان های تهران، سمنان (شاهرود) و آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نماتودهای انگل داخلی و تراکم جمعیت آنها در مزارع سیب زمینی استان های تهران، سمنان (شاهرود) و آذربایجان غربی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۱۴

به منظور شناسایی، تعیین تراکم جمعیت و اهمیت نماتودهای انگل داخلی مزارع سیب زمینی در استان های آذربایجان غربی، تهران و سمنان، به ترتیب تعداد ۴۳، ۴۶ و ۱۳۲ نمونه خاک و ریشه و در مواردی نیز غده از مناطق عمده سیب زمینی کاری این استان ها در طی سال های ۸۰ و ۸۱ جمع آوری شد. پس از بررسی نمونه های خاک و ریشه نمونه های خاک با روش الک ها و سانتریفیوژ و نمونه های ریشه با روش بلندر و سانتریفیوژ بررسی و نماتودهای موجود در آنها شناسایی شدند. در استان آذربایجان غربی سه گونه از نماتودهای انگل داخلی شامل گونه های P. scribneri, P. neglectus, Pratylenchus thornei، در استان تهران، گونه های Ditylenchus destructor, P. brachyurus, P. neglectus, P. thornei Meloidogyne javanica وZygotylenchus guevarai، در استان سمنان گونه های D.destructor, M.javanica, P.neglectus, P. thornei Zguevarai شناسایی گردید. نماتودهای زخم ریشه بیشترین فراوانی، انتشار و جمعیت را در بین نماتودهای شناسایی شده دارا بودند. درصد نمونه های آلوده به نماتودهای زخم ریشه در استان های آذربایجان غربی، تهران و سمنان به ترتیب ۶۲، ۵۴ و ۸۷ درصد و متوسط آلودگی به این گروه از نماتودها در این استان ها به ترتیب ۱۳۷، ۲۹۲ و ۵۴ نماتود نماتود در ۵۰۰ میلی لیتر خاک بود. در نمونه های استان تهران دو درصد الودگی به نماتود D.destructor و شش درصد آلودگی به M.javanica مشاهده شد، این آلودگی در نمونه های استان سمنان به ترتیب ۱۱ و یک و نیم درصد بوده است. گرچه گونه M.javanica به علت فعال بودن در مناطق گرمسیری اهمیت چندانی در زراعت سیب زمینی ندارد ولی تعیین نقش نماتودهای زخم ریشه در زراعت سیب زمینی در استان های آذربایجان غربی و تهران با توجه به میزان جمعیت آنها و همچنین اهمیت و میزان خسارت نماتود D.destructor در مزارع سیب زمینی و انبار در دو استان تهران و سمنان حایز اهمیت است.

کلید واژه: آذربایجان غربی، ایران، تهران، سمنان، سیب زمینی، نماتودهای زخم ریشه، Pratylenchus

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.