مقاله اثرات تنش خشکی و سایکوسل بر عملکرد ارقام ذرت در کشت دوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تنش خشکی و سایکوسل بر عملکرد ارقام ذرت در کشت دوم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تنش خشکی و سایکوسل بر عملکرد ارقام ذرت در کشت دوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تنش خشکی و سایکوسل بر عملکرد ارقام ذرت در کشت دوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تنش خشکی و سایکوسل بر عملکرد ارقام ذرت در کشت دوم :

مقاله اثرات تنش خشکی و سایکوسل بر عملکرد ارقام ذرت در کشت دوم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۶۷ تا ۷۹ منتشر شده است.
نام: اثرات تنش خشکی و سایکوسل بر عملکرد ارقام ذرت در کشت دوم
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذرت
مقاله تنش خشکی
مقاله سایکوسل
مقاله عملکرد
مقاله کشت دوم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثرات تنش خشکی و مصرف سایکوسل بر برخی صفات رویشی و عملکرد دانه ارقام ذرت در کشت دوم، آزمایشی طی تابستان ۱۳۸۴ در ایستگاه تحقیقات جهاد کشاورزی شهرستان خوی به صورت طرح کرت های دو بار خردشده در قالب بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. فاکتورها شامل آبیاری به عنوان فاکتور اصلی در سه سطح (آبیاری پس از ۷۰±۵، ۱۰۰±۵، ۱۳۰±۵ میلی متر تبخیر از تشتک کلاس A)، ارقام ۲۶۰ و ۳۰۱ ذرت به عنوان فاکتور فرعی و مقادیر مختلف سایکوسل (مصرف سایکوسل به مقدار ۱۵ کیلوگرم ماده موثر در هکتار و عدم مصرف آن) به عنوان فاکتور فرعی فرعی بودند. نتایج نشان داد که تنش خشکی سبب کاهش قطر ساقه، طول و قطر بلال، وزن صددانه، عملکرد بیولوژیکی و عملکرد دانه گردید. بررسی ارقام آزمایشی از نظر قطر بلال، اختلاف معنی داری را نشان داد، به طوری که رقم ۳۰۱ نسبت به رقم ۲۶۰ برتر بود. مصرف سایکوسل باعث افزایش قطرساقه، طول و قطربلال، وزن چوب بلال، وزن صددانه، عملکرد بیولوژیکی، عملکرد دانه و شاخص برداشت نسبت به عدم مصرف آن می شود. نتایج کلی این آزمایش نشان داد که آبیاری پس از ۷۰ میلی متر تبخیر و مصرف سایکوسل می تواند نقش موثری در افزایش عملکرد دانه داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.