بررسی بیولوژی جوانه خوار سبز گل محمدی، (Eucnaemidophorus rhododactylus (Lep.: Pterophoridae در گلستان های کاشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بیولوژی جوانه خوار سبز گل محمدی، (Eucnaemidophorus rhododactylus (Lep.: Pterophoridae در گلستان های کاشان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بیولوژی جوانه خوار سبز گل محمدی، (Eucnaemidophorus rhododactylus (Lep.: Pterophoridae در گلستان های کاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بیولوژی جوانه خوار سبز گل محمدی، (Eucnaemidophorus rhododactylus (Lep.: Pterophoridae در گلستان های کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بیولوژی جوانه خوار سبز گل محمدی، (Eucnaemidophorus rhododactylus (Lep.: Pterophoridae در گلستان های کاشان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آفات و بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۲۱

جوانه خوار سبز گل محمدی،Den. & Schiff. Eucnaemidophorus rhododactylus شب پره ای است از خانواده Pterophoridae که خسارت آن در سال های اخیر در گلستان های کاشان افزایش یافته است. حشره کامل آفت به رنگ عمومی قهوه ای مایل به خاکی است. طول بدن ۸-۶ میلی متر و عرض بدن با بال های باز ۲۴-۲۰ میلی متر، بال جلو از دو لب و بال عقب از سه لب تشکیل شده است. لارو به رنگ زرد مایل به سبز، دوکی و در حداکثر رشد به ۱۳-۱۲ میلی متر می رسد. این آفت با تنیدن تار، لانه ای تشکیل داده و درون آن از جوانه ها و غنچه ها تغذیه می کند. بدین ترتیب سبب کاهش تعداد گل و متعاقبا میزان عطر و اسانس استحصالی می شود. طی بازدیدهای منظم از گلستان های منطقه جنبه های مختلف بیولوژی و خصوصیات مراحل مختلف رشدی آفت بررسی و ثبت گردید. به منظور بررسی طول عمر حشرات کامل و میزان تخم گذاری شب پره های ماده از آستین های توری استفاده شد. جهت تعیین محل و نحوه زمستانگذارنی، نمونه های خاک، خاشاک و شاخ و برگ بوته ها در آزمایشگاه بررسی شد. بررسی های انجام شده نشان داد که این آفت در منطقه فقط از گل محمدی تغذیه می نماید. بیشترین میزان خسارت آفت مذکور درسطح استان ۳۳.۷۵ درصد در دهستان برزک برآورد گردید. این آفت در هر سال یک نسل داشت و زمستان را بصورت لارو سن اول و به حالت دیاپوز در زیر پوشش گنبدی روی شاخه ها سپری می نمود. دوره دیاپوز لارو از اواخر تیرماه شروع و تا اوایل فروردین سال بعد ادامه یافت و سپس با رویش مجدد بوته های گل محمدی لاروها فعالیت خود را از سر گرفتند. متوسط دوره مراحل مختلف رشدی آفت تحت شرایط مزرعه ای برای مراحل تخم ۱۲.۵ روز، لارو ۶۰ روز، شفیره ۱۰ روز و حشرات بالغ ۱۵ روز بود.

کلید واژه: گل محمدی، بیولوژی، جوانه خوار، Pterophoridae, Eucnaemidophorus rhododactylus

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.