مقاله تاثیر پستی و بلندی و زمان در تشکیل خاک با مواد مادری آهکی تحت شرایط نیمه خشک منطقه رجئین میانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پستی و بلندی و زمان در تشکیل خاک با مواد مادری آهکی تحت شرایط نیمه خشک منطقه رجئین میانه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پستی و بلندی و زمان در تشکیل خاک با مواد مادری آهکی تحت شرایط نیمه خشک منطقه رجئین میانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پستی و بلندی و زمان در تشکیل خاک با مواد مادری آهکی تحت شرایط نیمه خشک منطقه رجئین میانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پستی و بلندی و زمان در تشکیل خاک با مواد مادری آهکی تحت شرایط نیمه خشک منطقه رجئین میانه :

مقاله تاثیر پستی و بلندی و زمان در تشکیل خاک با مواد مادری آهکی تحت شرایط نیمه خشک منطقه رجئین میانه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۴ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۳۱ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر پستی و بلندی و زمان در تشکیل خاک با مواد مادری آهکی تحت شرایط نیمه خشک منطقه رجئین میانه
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رده بندی
مقاله توپوگرافی
مقاله زمان
مقاله مواد مادری آهکی
مقاله انتی سول
مقاله اینسپتی سول
مقاله پروفیل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تکوین، تکامل، طبقه بندی، خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیکوشیمیایی خاک های دشت رجئین در استان آذربایجان شرقی تحت تاثیر توپوگرافی های مختلف، به عنوان یک عامل خاکساز و در شرایط آب و هوایی نیمه خشک بر روی مواد مادری آهکی مورد بررسی قرار گرفت. این دشت به مساحت ۴۲۰۰۰ هکتار در فاصله ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی میانه از توابع استان آذربایجان شرقی قرار دارد. خاک های منطقه دارای رژیم رطوبتی زریک و رژیم حرارتی مزیک می باشند. ارتفاع متوسط دشت ۱۲۹۰ متر از سطح دریا بوده و میانگین بارندگی و دمای سالیانه آن به ترتیب ۳۰۵۴ میلی متر و ۱۲۹ درجه سانتیگراد می باشد. سه واحد فیزیوگرافی شامل جلگه های مرتفع، دشت های آبرفتی دامنه ای و دشت های آبرفتی رودخانه ای در منطقه تشخیص داده شد. طبق نتایج آزمایشگاهی و مشاهدات صحرایی به نظر می رسد عمده ترین عامل های خاکسازی که سبب ایجاد اختلاف در خصوصیات خاک های منطقه شده، توپوگرافی و زمان است. وجود تنوع توپوگرافی از جلگه های مرتفع بالایی تا زمین های کنار رودخانه ها و نیز میزان هرزآب سطحی و مقدار آب نفوذ یافته به درون خاک و انتقال عمودی املاح و مواد در درون نیمرخ خاک توسعه و تکوین خاک ها را تحت تاثیر قرار داده است. خاک های انتی سول در دشت های آبرفتی رودخانه ای و دشت های آبرفتی دامنه ای جنوبی مشاهده می شوند. این خاک ها بدون تکامل پروفیلی بوده و توزیع آهک ثانویه در پروفیل خاک دیده نمی شود و فقط دارای یک افق سطحی اکریک می باشند. خاک های اینسپتی سول در این منطقه خاک هایی هستند که در ابتدای تکامل بوده و افق های B، کلسیک و کمبیک در آنها دیده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.