مقاله ارزیابی زیست محیطی با رویکرد اکوسیستمی و بوم شناختی سرزمین «مطالعه موردی حوزه آبخیز کلیبر چای»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی زیست محیطی با رویکرد اکوسیستمی و بوم شناختی سرزمین «مطالعه موردی حوزه آبخیز کلیبر چای» دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی زیست محیطی با رویکرد اکوسیستمی و بوم شناختی سرزمین «مطالعه موردی حوزه آبخیز کلیبر چای»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی زیست محیطی با رویکرد اکوسیستمی و بوم شناختی سرزمین «مطالعه موردی حوزه آبخیز کلیبر چای»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی زیست محیطی با رویکرد اکوسیستمی و بوم شناختی سرزمین «مطالعه موردی حوزه آبخیز کلیبر چای» :

مقاله ارزیابی زیست محیطی با رویکرد اکوسیستمی و بوم شناختی سرزمین «مطالعه موردی حوزه آبخیز کلیبر چای» که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۹۵ تا ۱۰۳ منتشر شده است.
نام: ارزیابی زیست محیطی با رویکرد اکوسیستمی و بوم شناختی سرزمین «مطالعه موردی حوزه آبخیز کلیبر چای»
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی زیست محیطی
مقاله توسعه سرزمین
مقاله اکوسیستم
مقاله بوم شناسی
مقاله ارسباران
مقاله حوزه آبخیز کلیبر چای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در ارزیابی برای توسعه سرزمین تعیین کاربردی فعلی آن شامل زراعت (دیم و آبی)، دامداری و دامپروری، حفاظت خاک و آبخیزداری و; مورد بررسی قرار گرفته و چگونگی امکان توسعه در سرزمین ارزیابی می شود. این پژوهش به منظور ارزیابی حوزه آبخیز کلیبر چای با دو رویکرد اکوسیستمی و بوم شناختی سیمای سرزمین صورت پذیرفت. بدنی منظور منطقه مورد مطالعه دوبار و هربار با یک رویکرد مورد ارزیابی قرار گرفت. پس از جمع آوری و تهیه داده ها و اطلاعات شاخص های کمی و کیفی سرزمین بی مقیاس و به صورت کمی تبدیل شده و لایه محدودیت بر پایه منطق بولین در روی نقشه و در هر رویکرد اعمال گردید. برای این منظور با استفاده از اصول فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و سیستم حمایت گروهی، وزن شاخص ها در هر رویکرد با در نظر گرفتن ماتریس های سازگار و میزان خطای قابل قبول محاسبه گردید. نهایتا ارزیابی با استفاده از وزن دهی برای شاخص ها در هر رویکرد با اعمال مدل جبرانی خطی صورت پذیرفت. داده های به دست آمده پس از اعمال ضرایب با مدل جبرانی خطی در هر رویکرد در چهار دسته از بالاترین ترجیح به پایین ترین ترجیح مرتب شدند و نتیجه به دست آمده پس از اعمال داده های حاصله در قالب یک نقشه ترکیبی از هر دو رویکرد و یک ماتریس مشخص شد. انتخاب قطر ماتریس به عنوان مناسب ترین سایت ها برای هر رویکرد مورد توصیه، داده های به دست آمده توسط نقشه ترکیبی را نیز تایید کرد. این تحقیق مناطق دارای ترجیح خوب، متوسط و ضعیف برای توسعه سرزمین را در حوزه آبخیز کلیبر چای مشخص نمود. نتایج این پژوهش ۴۹۸۵۱۲ هکتار از واحد هیدرولوژیک مورد مطالعه را که دارای مساحت ۵۴۸۷۲۳ هکتار می باشد، مناسب برای توسعه در هر رویکرد نشان داد. هم چنین بیشترین همپوشانی در پایین ترین ترجیحات در هر رویکرد مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.