بررسی تحمل برخی از ارقام و لاین های برنج به قارچ Magnaporthe salvinii عامل بیماری پوسیدگی ساقه برنج در گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تحمل برخی از ارقام و لاین های برنج به قارچ Magnaporthe salvinii عامل بیماری پوسیدگی ساقه برنج در گیلان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تحمل برخی از ارقام و لاین های برنج به قارچ Magnaporthe salvinii عامل بیماری پوسیدگی ساقه برنج در گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تحمل برخی از ارقام و لاین های برنج به قارچ Magnaporthe salvinii عامل بیماری پوسیدگی ساقه برنج در گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تحمل برخی از ارقام و لاین های برنج به قارچ Magnaporthe salvinii عامل بیماری پوسیدگی ساقه برنج در گیلان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۰

برای تعیین میزان تحمل و مقایسه واکنش شماری از ارقام برنج، که بیشترین سطح زیر کشت را در استان گیلان داشته و جزو ارقام رایج محسوب می شوند، و هم چنین چند لاین آزمایشی، در برابر قارچ عامل پوسیدگی ساقه برنج، Magnaporthe salvinii، آزمایشی در مزرعه آزمایشی موسسه تحقیقات برنج در رشت به اجرا گذاشته شد. در این بررسی از ۹ رقم محلی و اصلاح شده و پنج لاین آزمایشی استفاده، و آزمایش در چارچوب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام گردید. در پایان فصل زراعی، پس از رسیدن هر رقم و لاین ارزیابی صورت گرفت، و دو فاکتور درصد آلودگی و شاخص بیماری محاسبه شد.در میان ارقام آزمایشی، رقم اصلاح شده بجار با درصد آلودگی ۱۷.۸۴% و شاخص بیماری ۱.۲۱ متحمل ترین رقم بود، و رقم سپیدرود پس از آن در مرتبه دوم قرار گرفت. در حالی که رقم اصلاح نشده حسنی با درصد آلودگی ۴۶.۱۱% و شاخص بیماری برابر ۲ حساس ترین رقم بود. در میان لاین ها، لاین ۲۲۱ و ۳۰۵ به ترتیب متحمل ترین و حساس ترین لاین بودند، و درصد آلودگی در آنها به ترتیب ۱۵.۷۸% و ۵۳.۶۹%، و شاخص بیماری نیز به ترتیب ۱.۱۷ و ۲.۱۳ بود. شاخص بیماری نشان دهنده شدت بیماری روی هر پنجه است، و عامل مهمی در مقایسه میزان تحمل ارقام و لاین ها به شمار می رود.

کلید واژه: برنج، Magnaporthe salvinii، پوسیدگی ساقه، تحمل ارقام، درصد آلودگی، شاخص بیماری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.