مقاله تاثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر جوانه زنی و رشد گندم (.Triticum aestivum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر جوانه زنی و رشد گندم (.Triticum aestivum L) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر جوانه زنی و رشد گندم (.Triticum aestivum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر جوانه زنی و رشد گندم (.Triticum aestivum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر جوانه زنی و رشد گندم (.Triticum aestivum L) :

مقاله تاثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر جوانه زنی و رشد گندم (.Triticum aestivum L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۸۳ تا ۹۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (.Convolvulus arvensis L) بر جوانه زنی و رشد گندم (.Triticum aestivum L)
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آللوپاتی
مقاله پیچک صحرایی
مقاله جوانه زنی
مقاله رشد
مقاله گندم
مقاله عملکرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این بررسی به منظور ارزیابی اثرات آللوپاتی عصاره حاصل از اندام های مختلف در غلظت های متفاوت علف هرز پیچک صحرایی بر جوانه زنی، رشد و عملکرد گندم به صورت آزمایش فاکتوریل در سه تکرار در سال ۱۳۸۶ اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل عصاره حاصل از اندام های مختلف پیچک صحرایی در پنج سطح عصاره عاری از علف هرز (شاهد)، عصاره برگ، عصاره ساقه ، عصاره ریشه و عصاره کل گیاه، و غلظت های مختلف عصاره حاصل از اندام های علف هرز در چهار سطح عصاره با غلظت ۱ به ۵، عصاره با غلظت ۱ به ۱۰، عصاره با غلظت ۱ به ۱۵ و عصاره با غلظت ۱ به ۲۰ بود. ارزیابی صفات در مرحله جوانه زنی در آزمایشگاه نشان داد که اثر فاکتورهای اصلی و متقابل آزمایش بر تمام صفات مورد بررسی معنی دار بود. تیمارهای عصاره منجر به کاهش جوانه زنی و مولفه های آن نسبت به شاهد شد. بیشترین اثر کاهشی بر مولفه های جوانه زنی را عصاره ریشه داشت. عصاره ریشه و کل اندام ها با غلظت ۱به ۵ کاملا از جوانه زنی بذور ممانعت کردند. عصاره برگ نیز صفات طول ریشه چه، طول ساقه چه، وزن خشک گیاهچه، درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی را به ترتیب ۹۹۴۱، ۹۶۹۸، ۱۰۰، ۹۸۶۴ و ۶۲۷۴ درصد کاهش داد. در شرایط گلخانه ای نیز اثر معنی دار در غلظت های پایین عصاره برگ و در غلظت های بالا عصاره ریشه بیشترین تاثیر را برصفات بررسی شده نشان دادند. افزایش غلظت عصاره نیز از ۱۲۰ تا ۱۵ کاهش معنی داری را در کلیه صفات باعث شد. میزان کاهش ارتفاع بوته، طول سنبله، تعداد برگ، طول پدانکل، تعداد دانه، وزن هزار دانه و عملکرد دانه نسبت به شرایط شاهد در تیمار با غلظت های ۵ به ۱ به ترتیب ۵۶۹۹ و ۵۰۴۴، ۷۰۸۶، ۶۲۴، ۷۶۱۷، ۹۴۶۶ و ۹۹۰۱ درصد بود. بر اساس نتایج این تحقیق، علف هرز پیچک صحرایی می تواند جوانه زنی و رشد و عملکرد گندم را شدیدا تحت تاثیر قرار داده و منجر به کاهش جوانه زنی، رشد نامطلوب و تولید محصول بسیار اندک گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.