مقاله پارامترهای زیستی کفشدوزک Hippodamia variegata روی شته باقلا Aphis fabae در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پارامترهای زیستی کفشدوزک Hippodamia variegata روی شته باقلا Aphis fabae در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پارامترهای زیستی کفشدوزک Hippodamia variegata روی شته باقلا Aphis fabae در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پارامترهای زیستی کفشدوزک Hippodamia variegata روی شته باقلا Aphis fabae در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پارامترهای زیستی کفشدوزک Hippodamia variegata روی شته باقلا Aphis fabae در شرایط آزمایشگاهی :

مقاله پارامترهای زیستی کفشدوزک Hippodamia variegata روی شته باقلا Aphis fabae در شرایط آزمایشگاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۱۷ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: پارامترهای زیستی کفشدوزک Hippodamia variegata روی شته باقلا Aphis fabae در شرایط آزمایشگاهی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پارامترهای زیستی
مقاله کفشدوزک
مقاله شته باقلا
مقاله جدول زندگی
مقاله جدول باروری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پارامترهای زیستی کفشدوزک Hippodamia variegata (Goeze) به منظور حمایت و استفاده ازآن درکنترل بیولوژیک بررسی شد. برای این منظور۱۰ جفت کفشدوزک نر و ماده به طور مجزا در ظروف پلاستیکی به ابعاد ۲۳×۱۱×۶ سانتی متر، در اطاقک رشد با دمای۱ ±۲۵ درجه سانتی گراد، رطوبت نسبی ۵±۶۵ درصد ودوره نوری ۱۶ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی قرار داده شدند و روزانه مورد بررسی قرار گرفتند. با استفاده از نتایج باروری روزانه و میزان بقای هرحشره، جدول باروری و بقا تشکیل گردید. بر پایه دو متغییر سن (x) و نسبت بازماندگان در فاصله سنی x تاx+1 ، پارامترهای جدول زندگی از قبیل تغییرات نرخ بقا (lx)، مرگ و میر ویژه سنی (qx) و امید زندگی (ex) محاسبه شد. نتایج به دست آمده از جدول بقا نشان داد که تمام کفشدوزک های ماده تا روز سی ام زنده مانده و بقای صددرصد داشتند. با گذشت زمان و افزایش طول عمر کفشدوزک، میزان بقا سیر نزولی پیدا کرد تا این که در روز هفتادم آخرین حشره ماده نیز تلف شد. بیشتر تخم ها در نیمه اول عمر کفشدوزک گذاشته شدند و هرچه بر سن کفشدوزک اضافه شد تعداد تخم های گذاشته شده کاهش یافت. نتایج به دست آمده توانایی کفشدوزک را در کنترل شته ها نشان داد. متوسط تعداد نتاج ماده هر ماده در روز (mx)۱.۰۱ ±۷۴ عدد بود، بیشترین میزان تولید ماده در اوایل تخم ریزی ۲۸ عدد در روز بود که به تدریج با افزایش سن، میزان تخم ریزی و تولید افراد ماده کاهش یافت، به طوری که در اواخر دوره تخم ریزی (روز۵۵ ) میزان تولید افراد ماده به صفر رسید. میانگین تعداد تخم در طی دوره باروری هر کفشدوزک۵۳۵۳ ±۹۴۳۹۰ عدد و متوسط دوره قبل از تخم ریزی ۰۱۳±۶۲۰ روز بود. نرخ تولید مثل خالص (R۰) ۵۰۹، نرخ ذاتی افزایش جمعیت (rm) ۰.۲۸۷، طول مدت هر نسل ۲۱۷ روز و مدت زمان دو برابر شدن جمعیت ۲۴ روز تعیین گردید. هم چنین میانگین طول عمر حشرات کامل ۳۳۷±۵۵۵ روز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.