شیوع پری آرتریت ها در بیماران مراجعه کننده به مرکز روماتولوژی بیمارستان دکتر شریعتی تهران بین سال های ۸۱-۱۳۷۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع پری آرتریت ها در بیماران مراجعه کننده به مرکز روماتولوژی بیمارستان دکتر شریعتی تهران بین سال های ۸۱-۱۳۷۵ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع پری آرتریت ها در بیماران مراجعه کننده به مرکز روماتولوژی بیمارستان دکتر شریعتی تهران بین سال های ۸۱-۱۳۷۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع پری آرتریت ها در بیماران مراجعه کننده به مرکز روماتولوژی بیمارستان دکتر شریعتی تهران بین سال های ۸۱-۱۳۷۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع پری آرتریت ها در بیماران مراجعه کننده به مرکز روماتولوژی بیمارستان دکتر شریعتی تهران بین سال های ۸۱-۱۳۷۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۸

مواد و روش ها: در مطالعه حاضر که از نوع مقطعی می باشد، ۱۶۰۰ پرونده از بیماران مراجعه کننده به مرکز روماتولوژی بین سال های ۱۳۸۱-۱۳۷۵ مورد بررسی قرار گرفت. نحوه نمونه گیری به روش سیستماتیک و تصادفی بوده و اطلاعات لازم در فرم مخصوص ثبت شده است. و اطلاعات با استفاده از آزمون مجذور کای تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: تعداد ۲۶۰ مورد پری آرتریت در کل پرونده های مورد بررسی وجود داشت که شیوع آن معادل ۱۶.۲۵% محاسبه گردید. بیشترین سن .۴۸.۴۶ محاسبه گردید. ۷۸.۵% از±درگیر گروه ۵۰-۴۰ سال (۲۶.۵%) بوده و متوسط سن ۱۳.۸۶ بیماران زن و ۲۱.۵% مرد بودند. بیشترین نوع پری آرتریت در دسته تاندونیت و بورسیت قرار گرفتند (۶۴.۶%) و در درجه دوم اختلالات نورواسکولار ۲۳.۶% قرار داشتند. شایع ترین بیماری سندرم تونل کارپ ۲۱.۹% و بعد کپسولیت شانه ۱۳.۵% ثبت شده بود. بیشترین درگیری در اندام فوقانی راست و مچ دست (۲۶.۲%) بوده است. ۱۷.۳% بیماران بیماری روماتیسمی زمینه ای داشتند. تعداد موارد دوطرفه سندرم تونل کارپ نسبت به بقیه پری آرتریت ها بیشتر بوده و اختلاف از نظر آماری معنی دار بوده است (p<0.001). نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده، بیماری های جنب مفصلی خصوصا دو بیماری سندرم تونل کارپ و کپسولیت شانه از شیوع بالایی در بین بیماری های روماتولوژی برخوردار می باشند. مناسب است تحقیقات بیشتری برای بررسی عوامل درمانی و متغیرهایی چون شغل و تروماهای غیرشغلی انجام گیرد.

کلید واژه: بیماری های روماتیسمی، بیماری های جنب مفصلی، شیوع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.