مقاله ارزیابی تاثیر چند قارچکش رایج در کنترل بیماری سیاهک پنهان سورگوم جارویی ناشی از Sporisorium sorghi در شرایط مزرعه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر چند قارچکش رایج در کنترل بیماری سیاهک پنهان سورگوم جارویی ناشی از Sporisorium sorghi در شرایط مزرعه دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر چند قارچکش رایج در کنترل بیماری سیاهک پنهان سورگوم جارویی ناشی از Sporisorium sorghi در شرایط مزرعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر چند قارچکش رایج در کنترل بیماری سیاهک پنهان سورگوم جارویی ناشی از Sporisorium sorghi در شرایط مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر چند قارچکش رایج در کنترل بیماری سیاهک پنهان سورگوم جارویی ناشی از Sporisorium sorghi در شرایط مزرعه :

مقاله ارزیابی تاثیر چند قارچکش رایج در کنترل بیماری سیاهک پنهان سورگوم جارویی ناشی از Sporisorium sorghi در شرایط مزرعه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۵ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۱۳ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تاثیر چند قارچکش رایج در کنترل بیماری سیاهک پنهان سورگوم جارویی ناشی از Sporisorium sorghi در شرایط مزرعه
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سورگوم جارویی
مقاله سیاهک پنهان
مقاله Sporisorium sorghi
مقاله کنترل شیمیایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیماری سیاهک پنهان سورگوم جارویی ناشی از قارچ Sporisorium sorghi Link جزو شایع ترین بیماری هایی است که همه ساله به صورت اندمیک در مزارع سورگوم جارویی منطقه میانه و زنجان مشاهده و خسارات عمده ای را به این محصول وارد می کند. جهت ارزیابی تاثیر چند قارچکش رایج بر کاهش یا ریشه کنی مایه آلودگی بذرزاد قارچ عامل بیماری، دو آزمایش با بذور دارای آلودگی طبیعی و نیز با آلوده نمودن مصنوعی آن ها، به میزان ۱۰ گرم تلیوسپور به ازای هر کیلوگرم بذر در مزرعه اجرا گردید. بذرها با آغشته نمودن به تلیوسپورهای قارچ در آلودگی مصنوعی و بدون آغشته نمودن به آن و با فرض آلودگی طبیعی، پس از تیمار با دز ۱۵ در هزار از قارچکش های کاربوکسین- تیرام، بنومیل، مانکوزب، مانب و پروپیکونازول کاشته شدند. تعداد گیاهان مبتلا و سالم در هنگام برداشت، شمارش و داده های به دست آمده مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین تیمارها اختلاف معنی داری وجود دارد. در آزمایش آلودگی مصنوعی تمامی تیمارها با تیمار شاهد اختلاف معنی داری داشتند، درحالی که در آلودگی طبیعی تیمار کاربوکسین- تیرام با شاهد اختلاف معنی داری نشان نداد. در هر دو آزمایش قارچکش های پروپیکونازول، مانب و مانکوزب بیشترین و کاربوکسین تیرام کمترین تاثیر را در کنترل بیماری از خود نشان دادند. تاثیر مانب و مانکوزب اختلاف معنی داری با پروپیکونازول در هر دو آزمایش نداشت. توصیه کاربرد بنومیل نیز براساس نتایج حاصل از آلودگی طبیعی در صورت در دسترس بودن قارچکش های پروپیکونازول، مانکوزب و مانب مناسب به نظر نمی رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.